3DS konferencija u Milanu: "Design in the Age of Experience“

3DS konferencija u Milanu:


Dvodnevna konferencija „Design in the Age of Experience“ za korisnike 3DS programskih rješenja i one koji to žele biti održana je 4. i 5. aprila u Milanu u kongresnom centru Mico.

Konferencija svake godine okupi oko 400 uzvanika iz svih krajeva svjeta koji osim zanimljivih predavanja, imaju priliku prisustvovati okruglim stolovima i slušati o najnovijim tehnološkim dostignućima. Također, svi uzvanici se mogu uvjeriti u benefite 3DS programskih rješenja kroz iskustva drugih korisnika, te sklopiti nova poznanstva i dobiti nove ideje za svoje poslovanje.

Kako je danas potrebno stvoriti više od proizvoda ključno je izazvati pozitivne emocije kod kupaca što se najbolje postiže konstrukcijom, dizajnom i funkcionalnostima proizvoda i što je najvažnije, izgraditi povjerenje. Sve navedeno je razlog zašto je naziv ovogodišnje konferencije bio „Jeste li spremni za budućnost dizajna?“ , a svrha pokazati kako 3DS rješenja mogu pomoći tvrtkama da promjene poslovni model i stvore jedinstvena iskustava za svoje potrošače.


Kako tržište električnih automobila u posljednje vrijeme intenzivno raste i kako bi bili ukorak s najnovijim tehnologijama, Rimac Automobili unaprijedili su svoj poslovni model s implementacijom jedinstvene 3DEXPERIENCE platforme. U suradnji s CADCAM Grupom na ovogodišnjoj konferenciji njihovo iskustvo prezentirala je operativna direktorica i članica uprave Rimac Automobila, Monika Mikac. Što im je omogućila 3DEXPERIENCE platforma najbolje opisuje izjava Monike tijekom okruglog stola „Cjelokupno iskustvo korisnika postaje nova personalizirana usluga“: „ 3DSCATIA nam je omogućila da ubrzamo razvojni proces, a PLM nam omogućava da kvalitetno upravljamo cjelokupnim procesom.


Rimac Concept One 3DS event Milan
Rimac Concept One Monika Mikac Milan

Monika Mikac 3DS event Milan


Na konferenciji je također predstavljen „Studio of the Future“, a na tzv. igralištu 3DS programska rješenja CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA i 3DEXCITE prema projektnim i poslovnim područjima.3DS playground & studio of the future

VR mustang

Za sve one koji nisu prisustvovali ovom eventu, a imali su želju, slobodno nam se javite kako bi Vas stavili na našu listu zainteresiranih korisnika i pravovremeno obavijestili kada novi događaj bude bio organiziran.

Ako i Vi želite promjeniti svoj poslovni model kontaktirajte nas.