BACK TO SCHOOL promocija za studente - 3DEXPERIENCE licence potpuno besplatno i poziv za učešće na takmičenju

BACK TO SCHOOL promocija za studente - 3DEXPERIENCE licence potpuno besplatno i poziv za učešće na takmičenju

Studenti ove jeseni mogu besplatno da koriste 3DEXPERIENCE Essentials. Ne samo da će na ovoj platformi imati pristup osnovama programa CATIA nego će moći i da počnu da koriste industrijske softvere kao što su ENOVIADELMIA i SIMULIA!

Promocija važi do 30.10.2019. za prvih 3000 studenata


Šta predstavlja 3DEXPERIENCE ESSENTIALS?

PROIZVOD

OPIS

APLIKACIJE

ZAHTJEVI

USLUGE

3DEXPERIENCE Essentials

Otkrijte novu generaciju programa CATIA tako što ćete se prebaciti na našu najnoviju platformu: 3DEXPERIENCE. Vrijeme je da se krene dalje i prihvati najprofesionalnije i najnaprednije rješenje.

Desetine aplikacija uključujući:

Part Design, Assembly Design, Drafting, 3DPrinting, Live Rendering, Imagine & Shape, Sketch Tracer, Photo To Shape;
Detaljnije

Obratite pažnju da 3DEXPERIENCE zahtjeva minimum Windows 7 64-bit, 32 GO, i ne može se koristiti na  Apple proizvodima.   

Pristup svim materijalima za učenje direktno na platformi + mogućnost dobijanja besplatnog certifikata  (Platform explorer)


Pogledajte takođe sve sadržaje za učenje koji su vam potrebni da biste u roku od nekoliko minuta počeli da radite na 3DEXPERIENCE Platformi


Learning videos banner


Možeš da pristupiš zajednici studenata gde te čekaju odgovori na razne teme


SUPPORT COMMUNITY


Badge Možeš i da se certifikuješ, a prijavu za besplatnu certifikaciju pošalji putem email-a


Promocija važi do 30.10.2019. za prvih 3000 studenata


Pogledaj više o kampanji 3DEXPERIENCE Essentials


Nakon pokretanja našeg studentskog izazova, počelo je prvo takmičenje! Ponosni smo da predstavimo takmičenje Izazov održivosti. Studenti brinu o našoj planeti. Oni stalno dolaze do ideja o inovativnom zelenom dizajnu i mi želimo da prikažemo njihov rad u koji su uložili mnogo truda i strasti. Zbog toga smo kreirali takmičenje Izazov održivosti u kojem studenti stvaraju dizajn za smanjenje plastike kako bi napravili bolji svijet.

Imamo tri različite kategorije:

  1. Modernizacija: transformišite oblik proizvoda da bi se koristilo manje plastike
  2. Prerada: upotrijebite svakodnevni plastični proizvod i preradite ga
  3. Povezivanje: izgradite ili optimizirajte fizičku + društvenu mrežu da bi se povećao stepen popravke, druga upotreba i recikliranje proizvoda

Imamo različite nagrade za ljubitelje novih tehnologija, a dobitnik prve nagrade će putovati na manifestaciju Monaco Ocean Week 2020 da predstavi svoj projekat. Studenti koji žele da učestvuju treba da odu na naš vebsajt i izaberu kategoriju u kojoj se takmiče. Dobiće licencu za 3DEXPERIENCE platformu za ovaj izazov kao i pristup namjenskoj kontrolnoj tabli koja će im služiti za timsku saradnju i podršku. 
Dassault Systèmes je ponosan što pomaže ljudima iz cijelog svjeta da se takmiče na međunarodnim takmičarskim izazovima. Sponzorišemo i organizujemo značajna takmičenja na kojima se od studenata traži da dizajniraju humanoidne robote, podmornice na električni pogon, solarne trkačke automobile, bespilotne letjelice nove generacije pa čak i svemirske brodove! Danas je na vas red da se uključite u promjenu svjeta takmičeći se u vrhunskim izazovima. Da bi svima omogućili da osvoje nagradu, iz Dassault Systèmes su odlučili da svoja najbolja rješenja u klasi, materijal za obuku i namjensku podršku pruže svim timovima koji žele da učestvuju.

Postoje dva načina za dobijanje besplatne 3DEXPERIENCE licence: Izaberite jedan od sljedećih izazova i zatražite licencu tako što ćete se online prijaviti za željeni izazov ili direktno popunite online obrazac za pristup 3DEXPERIENCE ESSENTIALS, ako izazov u kojem želite da učestvujete nije prikazan.

Sretno svima!


 

Promocija važi do 30.10.2019. za prvih 3000 studenata

Talent

Pokažite svoj talenat

Izradite svoj projekat koristeći 3DEXPERIENCE Platform.

Skills

Izoštrite svoje veštine

Učite kroz rad i steknite nove vještine

Challenge

Prihvatite izazov

Promjenite stvari i učestvujte u promjenama sa svojim timom

Employability

Poboljšajte šanse za posao

Postanite vrhunski kandidat za poslodavce

 

BUDITE SPREMNI, PREUZMITE 3DEXPERIENCE BESPLATNO