Obezbijedite kontinuitet poslovanja uz pametan i siguran rad... on cloud

Obezbijedite kontinuitet poslovanja uz pametan i siguran rad... on cloud

Današnje međunarodno poslovno okruženje mogu da remete politički, ekološki i zdravstveni potresi. Svjesni smo da prekidi u poslovanju zahtjevaju brzu reakciju i da mogu da imaju dugoročne posljedice na poslovne rezultate i način kako će ljudi raditi u budućnosti.

CADCAM Solutions i Dassault Systemes žele pomoći vama i vašoj kompaniji da reagujete i predvidite bilo kakve smetnje u poslovanju. Sa kolaborativnom platformom baziranom na oblaku vaš tim može da nastavi rad na tekućim projektima, razvije svoju kreativnost i stvori nove vrijednosti radeći od kuće ili sa nekog drugog udaljenog mesta.   


Vaše poslovanje može se nastaviti i kad vaš tim mora raditi na daljinu

Čak i kada radite na daljinu, vi i vaš tim možete nastaviti projektovanje, simulacije, kolaboraciju i dizajn proizvoda u jedinstvenom okruženju. Koristeći samo pristup internetu i 3DEXPERIENCE platformi on cloud, vi širite vaše poslovanje na virtualno okruženje – jednostavno razmjenjujete informacije, upravljate projektima i njegujete zajedništvo bez obzira gdje se članovi vašeg tima nalaze. Rad na sigurnom javnom oblaku znači da nema IT infrastrukture o kojoj treba da brinete, nema podešavanja i nije vam potreban VPN!Za više informacija pošaljite nam upit