CADCAM DATA na čelu sa Čedomirom Duboka nagrađena na Dassault Systemes godišnjoj konferenciji

  CADCAM DATA na čelu sa Čedomirom Duboka nagrađena na Dassault Systemes godišnjoj konferenciji
Čedomir Duboka, generalni direktor firme CADCAM DATA članice CADCAM Grupe, izabran među desetinama uspješnih zastupnika Dassault Systemes programskih rešenja za industrije, za najuspješniju prodaju u zemljama EuroMED regije u 2015. godini u kategoriji TOP SALES EXECUTIVE COMPETITIVE WIN BACK.


Tradicionalno godišnje okupljanje svih partnera Dassault Systemes 3D Experience tvrtke, 2016. godine održano je u Barceloni tokom prve sedmice februara. Početkom svake godine Dassault Systemes organizira konferenciju VS Sales Leadership Convention i na jednom mjestu okupi sve zastupnike, inženjere, konzultante i prodavače iz svih krajeva Europe. Skup je prije svega posvećen tehničkim novinama koje donose Dassault Systemes programska rješenja 3DEXPERIENCE, CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA kao i druga programska rješenja iz portfolia. Rješenja, kao i priznanja daju najveći svjetski stručnjaci, a sve sa ciljem kako bi se korisnicima pružila što bolja rješenja koja prate trendove razvoja, i ulaznica su za Industry 4.0 poznatije kao Internet of things.Nagrada


CADCAM Grupa sa svojim članicama pruža Dassault Systemes rješenja na području Hrvatske, Slovenija, Srbije i Bosne i Hercegovine, a sa inženjerskim uslugama i svojim obrazovnim centrom pruža potpunu uslugu korisnicima Dassault Systemes programskih rješenja. CADCAM Grupa i Dassault Systemes 2016. godine slave 25 godina uspješne saradnje na obostrano zadovoljstvo, a dodatna potvrda uspješne saradnje je i nagrada koju je osvojio Čedomir Duboka, generalni direktor tvrtke CADCAM DATA iz Beograda u kategoriji TOP SALES EXECUTIVE COMPETITIVE WIN BACK za EuroMED zemlje u 2015. godini.


„Izuzetna mi je čast što smo prepoznati i nagrađeni, jer je ovo još jedan dokaz da se uloženi trud vraća višestruko. Ova nagrada je zapravo nagrada koju je dobio cijeli tim CADCAM DATA za svoju izuzetnu marljivost, stručnost i posvećenost implementaciji Dassault Systemes rješenja korisnicima na području Republike Srbije i Makedonije. Bez podrške mog tima bilo bi nemoguće ostvariti ovakve rezultate.“- izjavio je Čedomir Duboka, generalni direktor tvrtke CADCAM DATA. „Osim mog tima, velika podrška su mi bili obitelj i kolege iz drugih firmi članica CADCAM Grupe tako da je ova nagrada priznanje svima nama i motiv da i dalje radimo, i još jedan dokaz da se timski rad uvijek isplati.“

VS Sales Leadership Convention

VS Sales Leadership Convention

VS Sales Leadership Convention
Partners Round Table
ZahvalaCADCAM Grupa je zahvalna Čedomiru na promociji vrhunskog znanja i kvalitete usluga koje nas približava velikim industrijama Njemačke, Španije, Francuske i Italije, i time ostvarujemo vrhunske rezultate u praćenju najnovijih dostignuća tehnologije.