CADCAM Grupa eCarTec sajmu u Munchenu

CADCAM Grupa eCarTec sajmu u Munchenu


2016. godine CADCAM Grupa je prisustvovala na eCarTec sajmu koji se održava u Munchenu (Njemačka) od 18. do 20. listopada. Sajam se održava svake godine i ovo je 8. takav sajam te ga svake godine posjećuju brojni posteljitelji iz raznih zemalja kao i iz raznih poslovnih područja.

eCarTec sajam je glavni događaj na području automobilske elektro industrije, s naglaskom na elektromobilnost. Na sajmu je moguće vidjeti motocikle, osobne automobile, old-timere, kamione i autobuse na električni pogon kao i inovacije, tehnologije i poboljšanja na području električnih vozila. Na sajmu su predstavljenje i pripadajuće infrastrukture električnih vozila, sve od kablova, punjenja baterija i programiranja pripadajućih alata. Ove godine na sajmu su izloženi različiti sustavi za punjenje baterija kao i alati i programi za upravljanje punionicom.

CADCAM Grupa na 8. eCarTec sajmu predstavlja svoje programsko rješenje MECODES. MECODES je jedinstveno rješenje koje omogućuje povezivanje MCAD i ECAD programskih rješenja za što je dodijeljena nagrada Gospodarske komore Slovenije, a više o MECODES-u možete pronaći na web stranici mecodes.eu.  Uz MECODES, koji je zainteresirao veliki broj posjetitelja, CADCAM Grupa na sajmu predstavlja i svoje inženjerske usluge za 3D i 2D nacrte, analize i simulacije te konzultanske usluge.Ovaj sajam vrijedi posjetiti čak iako nemate direktnog doticaja s elektromobilnosti jer sajam na jednom mjestu okuplja najnovija dostignuća i trendove iz područja elektromobilnosti. 

Više o eCarTec sajmu možete pronaći na službenoj web stranici, a niže slike i video izložbenog prostora CADCAM Grupe.


Video - MECODES na eCarTec sajmu