CADCAM Grupa najbolji Dassault Systemes partner u EUROMED zemljama

CADCAM Grupa najbolji Dassault Systemes partner u EUROMED zemljama

Tradicionalna trodnevna konferencija na kojoj se okupljaju svi partneri i zaposlenici Dassault Systemes 3DEXPERIENCE tvrtke, 2017. godine održana je u Kongresnom centru Dublin (eng. Convencional Centar Dublin – CCD) tokom prve sedmice februara. Ovaj poslovno-zabavni događaj okupio je zastupnike, inženjere i konsultante Dassault Systemes rješenja iz svih dijelova Europe kako bi zajedno proslavili uspjehe 2016. godine i razvili strategiju za još uspješniju predstojeću godinu.

Tokom konferencije se kroz predavanja i radionice predstavljaju tehnička unaprjeđenja programskih rješenja 3DEXPERIENCE, CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA itd.; stječu nova poznanstva, polažu ispiti za certificiranje te se dodjeljuju priznanja najboljima u pojedinoj kategoriji.

Zaposlenici CADCAM Grupe uspješno su se certificirali za industrijska rješenja koja Tier 0.5, 1, 2 i 3 proizvođačima omogućavaju uspješnije apliciranje za nove projekte kod OEM-ova. Stručnost i znanje CADCAM Grupe podignuto je na višu razinu zahvaljujući zaposlenicima koji su stekli Bid2Win certifikate za industrijska rješenja Transportation and Mobility te Industrial equipment i Aerospace and DefenceDodjela nagrada 

CCG tim na dodjeli nagrada 

Konferencija je završila svečanom večerom tokom koje su dodjeljivanja priznanja za najbolje od najboljih tijekom 2016. godine u različitim kategorijama


CADCAM Design Centar-u, tvrtki koja je članica CADCAM Grupe, dodijeljena su priznanja u kategoriji Overall Achivement, Top Partner Industry Solution Experience i 3DEXPERIENCE & V6 Business.

Individualna priznanja dodijeljena su Miranu Petroviću i Luciji Babić, zaposlenicima CADCAM Design Centra.
Miran Petrović
je dobio priznanje u kategoriji Top Sales Representitive Competitive Win Back, a Lucija Babić priznanje u kategoriji Marketing contribution and sales support.

Osvojena priznanja dokaz su kako marljivost i stručnost rezultiraju zavidnim rezultatima i kako smo dorasli najvećim tehnološkim izazovima. Energija koja pokreće naš tim nezaustavljiva je, a priznanja su dodatni motiv da budemo još bolji.

Nagrade 

Miran, Lucija i Zlatko Šimunec 
Patricia, Miran i Paolo 


Projekt strateškog partnerstva s tvrtkom Rimac Automobili zasjenio je druge projekte i dokaz je kako sustižemo razvijenije zemlje kao i da smo spremni za implementaciju najnaprednijih programskih rješenja. 


Rimac on plenary session


Rimac i ccg

Welcome dinner


DS plenary session