CATIA & SIMULIA Abaqus - besplatna licenca za studente

CATIA & SIMULIA Abaqus - besplatna licenca za studente

CADCAM Grupa se i ove godine kod kompanije Dassault Systemes izborila za besplatni CATIA & SIMULIA Abaqus softver za studente u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji.

Sa zadovoljstvom pozivamo sve studente, da preuzmu softvere CATIA i SIMULIA Abaqus POTPUNO BESPLATNO

Studenti preuzmite besplatnu verziju CATIA softvera za studente

Promo kod: CATIA4FREE17  važi do 26. novembra 2017.godine, zato požuri i iskoristi jedinstvenu šansu!

CATIA® je vodeći svijetski sofver za inžinjering, projektovanje i 3D CAD vještine. Koristi se za projektovanje, simulaciju, analizu i proizvodnju u različitima industrijama, poput avio industrije, auto industrije, proizvodnje robe široke potrošnje i industrijske opreme i u mnogim drugim granama industrije. Primjenljiva je u industrijama svih veličina, od proizvodnih giganata, preko njihovog lanca snabdjevanja, do malih, nezavisnih proizvođača.


CATIA je svuda oko nas! Ako pogledaš oko sebe, vidjećeš je u avionu, koji je upravo preletio, u automobilu, koji je upravo odmakao, u  telefonu, koji upravo koristiš, ili flaši vode, iz koje upravo piješ. 

Zašto CATIA?

-jer ti pruža mogućnost, da radiš  sa najnovijim tehnološkim dostignućima i učestvuješ u inovacijama;

jer ti pruža godinu dana besplatnog korištenja na tvom ličnom računaru;

-jer ti pruža šansu, da stekneš veliku prednost na tržištu zapošljavanja i lakše unovčiš svoje znanje.


Obezbjedi svoju budućnost. Od tebe zavisi! Preuzmi besplatnu verziju CATIA softvera za studente


Abaqus je kompletno rješenje za realne simulacije i predstavlja alat za analizu metodom konačnih elemenata. U industriji se koristi, kako za rutinske, tako i za sofisticirane simulacije, počev od jednostavnijih statičkih analiza, pa sve do kompleksnih analiza poput multi-fizičkih pojava, crash testova, balistike, dinamike fluida itd., kako bi se predvidilo ponašanje proizvoda i smanjila/eliminisala potreba za fizičkim prototipom. 

Abaqus za studente dostupan je samo na Windows platformi i podržava strukturne modele do 1000 čvorova i do 10 000 čvorova za CFD modele. Cjelokupna dokumentacija dostupna je u HTML formatu i predstavlja odličan alat za učenje Abaqus-a, kako na fakultetu tako i kod kuće. 

Studenti preuzmite besplatu verziju aplikacije Abaqus

Ukoliko imate pitanja vezano za instalacije programskih rješenja, molimo Vas, da pišete direktno na 3DSAcademy.team@3ds.com.

Važi do 26. novembra 2017.godine!

Povećaj šansu za zaposljenje, zakorači u svijet softvera CATIA/SIMULIA Abaqus

Ne samo što svi studenti imaju mogućnost da besplatno preuzmu i koriste vrhunske alate za projektovanje i simulaciju, CADCAM Solutions d.o.o. vas spaja sa vrhunskim stručnjacima u ovim oblastima, od kojih po najpovoljnijim uslovima možete naučiti tajne ovih sofisticiranih vještina koje CATIA & SIMULIA Abaqus nude. 

Prijava na osnovni CATIA kurs

Ako si student - upravo si dobio šansu! Iskoristi je!