Fiat Chrysler Grupa koristi 3DEXPERIENCE

Fiat Chrysler Grupa koristi 3DEXPERIENCE

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača automobila, FCA Grupa implementira industrijsko rješenje "Drive Emotion" koje se temelji na 3DEXPERIENCE platformi.

Sedmi najveći svjetski proizvođač automobila implementacijom "Drive Emotion" industrijskog rješenja objediniti će cjelokupan proces od dizajna i projektiranja do virtualne validacije zahvaljujući kolaborativnom okruženju na kojem će biti objedinjene sve aplikacije CATIA-e. Uz "Drive Emotion" industrijsko rješenje koje koristi CATIA ICEM aplikacije projektiranje postaje interaktivan proces u kojem inžinjeri diljem svijeta istovremeno rade na jednom modelu zahvaljujući interaktivnim aplikacijama za razmjenu podataka.


Nezamjenjiva prednost 3DEXPERIENCE tehnologije krije se u sveobuhvatnoj platformi koja objedjuje sve procese i alate koji se koriste tako da će sve FCA podružnice i dobavljači lakše surađivati vertiklano i horizontalno. Mogućnost povezivanja uprave, inženjera, projektanata, odjela proizvodnje, nabave, servisa, prodaje i marketinga ubrzat će cjelokupan proces komunikacije i razmjene informacija.

Vlasnici limenih ljubimaca razvijaju emocionalnu vezu prema automobilu jer je on više od prijevoznog sredstva. To je razlog zašto se proizvođači automobila trude stvoriti što bolje iskustvo potrošača kako bi doživljaj bio potpun. Tijekom tog procesa razvoja, prijenos i izmjene podataka/dokumentacije su brojne te postoji mogućnost da se u cijelom procesu izgubi inicijalna ideja. "Drive Emotion" rješenje prožima sve procese tako da se inženjeri mogu usredotočiti na dizajn. Površine kreirane u 3D-u mogu se lako dorađivati, a projektant ima povratnu informaciju u realnom vremenu. Nadalje, promjene u zadnji čas mogu se automatski prenijeti na sve  površine modela što značajno štedi vrijeme i novac. 


Kontaktirajte naš tehnički tim i provjerite kako i Vi možete iskoristiti sve prednosti "Drive Emotion" rješenja