Nova MECODES web stranica puštena u rad

Nova MECODES web stranica puštena u rad

Lansirali smo novu MECODES web stranicu osvježenog izgleda i sretni smo što to možemo da podijelimo sa vama


Intenzivno smo radili kako bismo razvili nove i unaprijedili postojeće funkcionalnosti MECODES softvera, a sve sa ciljem kako bi MECODES mogao raditi sa sofisticiranim rješenjima kao što je 3DEXPERIENCE platforma. S obzirom na činjenicu kako se procesi razvoja proizvoda brzo mijenjaju i razvijaju, još je veća potreba za sinhronizacijom učesnika tog procesa, a pogotovo onih koji se odnose na različite discipline dizajna kao što su to mehanički i elektronski dizajn. 

MECODES rješenje je jedinstveno i omogućava saradnju mašinskih i inžinjera elektrotehnike tokom cijelog procesa razvoja mehatroničkih proizvoda. Uvođenje nove metodologije u multidisciplinarno kolaborativno inžinjerstvo, zaslužuje i osvježenje izgleda. Nova web stranica je napravljena upravo sa ciljem da lakše pronađete sve relevantne informacije, preglednija je i intuitivna. 

Tokom izrade imali smo na umu kako web stranica treba da bude prilagođena različitim uređajima i pretraživačima i vjerujemo kako ćete brzo i jednostavno doći do potrebnih informacija.

Pripremili smo puno novog sadržaja uključujući opis rješenja, funkcionalnosti, opise konfiguracija, video materijale i novosti kako biste lakše pratili novosti vezane uz mehatronički razvoj i sam MECODES.


I dalje ćemo razvijati MECODES, a na novu web stranicu dodavati koristan i aktuelan sadržaj poput videa i novosti koje se tiču samog MECODES softvera ali i mehatroničkog razvoja uopšte.


Pogledajte novu MECODES web stranicu