Povodom statusa Gold Partnera kompanije Dassault Systemes, CADCAM Solutions poklanja pripremni kurs za CATIA certifikaciju

Povodom statusa Gold Partnera kompanije Dassault Systemes, CADCAM Solutions poklanja pripremni kurs za CATIA certifikaciju

Dassault Systemes u okviru svog edukacionog i certifikacionog programa povjerenje ukazuje samo partnerima koji su svojom stručnošću i kompetencijama dokazali da mogu da odgovore na najzahtjevnije projekte. U tom smislu CADCAM Solutions, kao partner koji već dugi niz godina u okviru svog Obrazovnog centra, obezbjeđuje obuke za kompleksna industrijska rješenja iz portfolia Dassault Systemes i ove godine je zvanično ovlašten za održavanje edukacije i sprovođenje certifikacionog postupka.

Bitno je naglasiti da jeCADCAM Solutions jedini certifikovani partner kompanije Dassault Systemes za edukaciju i certifikaciju za Bosnu i Hercegovinu i članica je CADCAM Grupe koja obezbjeđuje edukaciju i certifikaciju i u ostalim zemljama članicama – Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Povodom statusa GOLD Partnera kompanije Dassault Systemes, CADCAM Solutions poklanja pripremni kurs za CATIA certifikaciju - promo ponuda traje do 30.06.2018.


U okviru ovog certifikacionog programa (eng. Certified Education Partner - CEP) , CADCAM Solutions Vam omogućava sticanje vještina i iskustava za rad sa složenim industrijskim proizvodima i procesima. Kao referenca, u velikoj mjeri doprinose Vašoj stručnoj biografiji i Vašem boljem pozicioniranju na tržištu rada. Posjedovanjem certifikata o stečenim znanjima, koja su potvrđena programom kompanije Dassault Systemes stičete mogućnost samostalnog konstruisanja, ali i rukovođenja timom ljudi na realizaciji kompleksnih projekata.


U anketi koju je Dassault Systemes svojevremeno sproveo, ispitano je 7000 certifikovanih inženjera, a rezultati su pokazali:

  • 10% ispitanika je dobilo povećanje plate,
  • 41% ispitanika je izjavilo da je pronašlo bolji posao (73% su studenti),
  • 47% ispitanika je dobilo posebno priznanje od svoje kompanije

Povodom statusa GOLD Partnera kompanije Dassault Systemes, CADCAM Solutions poklanja pripremni kurs za CATIA certifikaciju - promo ponuda traje do 30.06.2018.


Partnerski program za edukaciju i obrazovanje (Education Partner Program - EPP) omogućava pristup biblioteci s velikim brojem podataka za trening i edukaciju. Pristup materijalima potrebnim za obuku, nastavnim planovima i e-Learning bazi obezbjeđuje korisnicima sve neophodne uslove za sticanje znanja i vještina potrebnim za visokokvalifikovani rad u softverskim rješenjima integrisanih u sklopu platforme 3DEXPERIENCE. Pored materijala, biblioteka stavlja na raspolaganje posljednja tehnička rješenja i tehnologije, kao i stručne predavače, koji su zaduženi za obuku i rad u najnovijim softverima.


Nadogradite ili certifikujte svoje znanje i obogatite svoju radnu biografiju.

Tržište rada je postalo veoma konkurentno, učinite za sebe nešto što će vas izdvojiti.


Kliknite za više informacija o edukaciji i certifikaciji kompanije CADCAM Solutions