Procter & Gamble na platformi 3DEXPERIENCE

Procter & Gamble na platformi 3DEXPERIENCE

Veliki svjetski proizvođač robe široke potrošnje, Procter & Gamble, odlučio se za 3DEXPERIENCE platformu, kako bi unaprijedili saradnju između 18.000 zaposlenika, koji upravljaju s 10 kategorija proizvoda, 65 brendova u 80 zemalja.

Primjena industrijskih rješenja "Perfect Product" i "Perfect Package" ubrzati će razvoj, kao i poboljšati dizajniranje ambalaže proizvoda, te u konačnici olakšati upravljanje podacima.

Industrijska rješenja, koja se temelje na 3DEXPERIENCE platformi, objedinjuju odjel istraživanja i razvoja, nabave, te druge odjele, koji direktno i indirektno sarađuju u dizajniranju i razvoju proizvoda. Zbog kratkog životnog ciklusa proizvoda, varijabilnih troškova sirovina, promjena u zahtjevima potrošača i vrlo varijabilne potražnje za proizvodima, prelazak na 3DEXPERIENCE platformu znači, lakše i brže inoviranje te upravljanje promjenama. Zahvaljujući interaktivnom kolaborativnom okruženju procesi se mogu lakše razraditi, a podaci o projektima se mogu lakše pratiti, dijeliti i ponovno koristiti. 

"Odluka da nadogradimo postojeće PLM rješenje prelaskom na 3DEXPERIENCE platformu dio je našeg puta ka digitalizaciji poslovanja kroz digitalnu transformaciju poslovnih procesa.", izjavio je Jean-Louis Hospitel, IT direktor Procter & Gamble. 

Implementacija industrijskih rješenja "Perfect Product" i "Perfect Package" olakšava pretraživanje podataka, svaki zaposlenik ima pristup podacima koji su za njega relevantni što u konačnici pojednostavljuje procese i štedi vrijeme. Pročitajte više i o drugim prednostima 3DEXPERIENCE platforme.