Program lojalnosti za korisnike Dassault Systèmes programskih rješenja

Program lojalnosti za korisnike Dassault Systèmes programskih rješenja

Customer Transformation Program (CTP) odnosno Program transformacije korisnika je naziv za program povjerenja i inicijativu kompanije Dassault Systèmes, koja je drugu godinu za redom obezbijedila pogodnosti postojećim korisnicima Dassault Systèmes programskih rješenja.

U sklopu ovog programa možete iskoristiti prednosti specijalnih ponuda i dodatnih kupona s popustima. Kompanije koje redovno plaćaju održavanje ili korišćenje bilo kog programskog rješenja iz Dassault Systèmes ponude, ostvaruju značajne popuste prilikom kupovine novih programskih rješenja iz ponude kompanije. Fokus kompanije Dassault Systèmes je na inovativnoj 3DEXPERIENCE platformi, pa su shodno tome i popusti najveći za rješenja iz platforme 3DEXPERIENCE, bilo da se odnose na on premise ili on cloud.

Aplikacije na 3DEXPERIENCE platformiSlika 1: Prikaz različitih aplikacija unutar 3DEXPERIENCE platforme


Zašto da se pridružite Programu vernosti korisnika Dassault Systemes rešenja?

Finansijski inženjering, najnovije tehnologije, bogato znanje i iskustvo samo su neke od dodatnih prednosti koje ovaj program nudi. Osim toga, možete iskoristiti ulaganja kompanije Dassault Systemes u istraživanja i razvoj i rješiti neke od svakodnevnih izazova s kojima se srećete.

Kroz posebne ponude i kupone s popustima ćete pronaći najbolji način za brz povrat uloženog, stvaranje novih proizvoda i konkurentske prednosti kako biste povećali prihod.

 

Sve što treba da učinite je da nas kontaktirate kako bismo zajedno definisali koje je najbolje rješenje za vašu kompaniju.

 

Kontaktirajte nas kako biste otkrili sve prednosti Dassault Systemes programa vjernosti