Prvi CATIA Champion - zaposleni našeg klijenta Rimac Automobili

Prvi CATIA Champion - zaposleni našeg klijenta Rimac Automobili

Prestižna titula CATIA prvaka (eng. Champion) po prvi put je dodjeljena u Hrvatskoj. Vedran Tare, DMU Leader u kompaniji Rimac Automobili postao je dio prestižne zajednice CATIA korisnika.

Ponosan sam što je kompanija Dassault Systemes prepoznala moje znanje i vještine. Biti CATIA Champion, uz druga imena iz prestižnih kompanija poput Joby Aviation, General Electric-a i McLaren-a, za mene predstavlja veliku čast i zadovoljstvo.“ – izjavio je Vedran Tare prilikom potpisivanja ugovora o saradnji.

Tokom karijere, koju je započeo u CADCAM Grupi, Vedran je koristio CATIA programsko rješenje najviše u automobilskoj i yachting industriji. Stekao je vještine korištenja CATIA softvera u istraživanju i razvoju, konstruisanju, modeliranju, analizi površina, analizi struktura, vizualizaciji modela, analizi kinematike, certifikaciji proizvoda, pripremi i planiranju proizvodnje. Takođe, posjeduje znanja i vještine vezane za razvoj metodologije, inženjerskih sastavnica i upravljanje promjenama.

 „Aktivno korisnim CATIA softver još od studentskih dana i imao sam priliku koristiti je u svim fazama razvoja – od koncepta do konačnog proizvoda. Drago mi je što kroz ovaj program imam mogućnost da razmjenjujem stečena znanja, kao i da usvajam nova i širim zajednicu CATIA korisnika. Smatram da je ova titula CATIA Champion kruna 15-ogodišnje saradnje između Dassault Systemesa i mene lično.“ – poručio je Vedran Tare, DMU Leader u kompaniji Rimac Automobili.


Vedran Tare - prvi CATIA Champion iz Hrvatske - DMU Leaderu tvrtki Rimac Automobili

Čestitamo Vedranu na ovoj prestižnoj tituli koja dokazuje kako korisnici naših programskih rješenja imaju vještine i kvalitet na svjetskom nivou što prepoznaju i velike korporacije kao što je Dassault Systemes.


CATIA Champions program 


Program CATIA Champion nagrađuje najvrijednije i najuticajnije CATIA korisnike širom svjeta. Kako bi dobio prestižnu titulu kandidat mora zadovoljiti sljedeće kriterijume:

  • Da aktivno koristi CATIA programsko rješenje
  • Da poznaje napredne funkcionalnosti CATIA programskog rješenja
  • Da aktivno učestvuje u online CATIA zajednici, grupama CATIA korisnika i javnim raspravama
  • Da promoviše i širi vrijednosti zajednice CATIA korisnika
  • Da svojim primjerom doprinosi vrijednosti CATIA brenda.

Kontaktirajte nas ukoliko i vi želite da budete CATIA Champion