CAD / CAM / CAE / PLM / MES Industrijska softverska rješenja

CATIA
SIMULIA
DELMIA
ENOVIA

CATIA je vodeće svjetsko rješenje za projektovanje i razvoj proizvoda. Najistaknutije  poslovne organizacije iz mnogih privrednih djelatnosti koriste ga za razvoj proizvoda koje vidimo i koristimo u svakodnevnom životu.
CATIA more product info & offer
SIMULIA aplikacije ubrzavaju proces ocjenjivanja performansi, pouzdanosti, sigurnosti materijala i proizvoda prije odluke o izradi fizičkog prototipa.

SIMULIA more product info & offer
DELMIA, integrisana u sklopu platforme 3DEXPERIENCE, pomaže različitim industrijama i pružaocima  različitih usluga da sarađuju, modiraju, optimiziraju i obavljaju svoje poslovne aktivnosti.
DELMIA more product info & offer

ENOVIA vam omogućava bezbjednu saradnju i zajednički razvoj kako biste izradili i sproveli u djelo uspešne planove, omogućavajući kontinuiranu optimizaciju, praćenje napretka u stvarnom vremenu uz poštivanje standarda i propisa.ENOVIA more product info & offer

.
CATIA se koristi za projektovanje, simulaciju, analizu i izradu proizvoda u raznim industrijskim granama. Dostupna je u dvije verzije, tj. platforme: V5 i 3DEXPERIENCE.

Više informacija i ponuda
SIMULIA je kompletan paket moćnih i realističnih rješenja, koji korisnicima omogućavaju da istraže ponašanje proizvoda u realnim uslovima. Sadrži vodeće i dokazane softverske pakete kao što su Abaqus, fe-safe,Tosca, Isight, Simpack, CST, Xflow i mnoge druge. 


Više informacija i ponuda
DELMIA nudi rješenja za korištenje virtualnog svijeta modeliranja i simulacija sa operacijama u realnim uslovima, kako bi pružila kompletno rješenje svim relevantnim učesnicima u procesu.
Više informacija i ponuda
ENOVIA otvara potpuno novu paletu mogućnosti za uspješno isporučivanje proizvoda i poslovnih inovacija koje stvaraju fantastična iskustva za vaše kupce.