O nama

 

Alina Sultanovic

Country Manager, Bosna i Hercegovina

Phone: +387 33 521 851

Mobile: +387 61 866 217

Email: info.ba@cadcam-group.eu

Location: Džemala Bijedića 2, 71 000 Sarajevo, BiH

Danas CADCAM Grupa s tvrtkama u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji ima 65 visoko kvalificiranih zaposlenika i posluje u više od 10 zemalja u EU. Ponuda tvrtke pokriva širok spektar softvera za Product Lifecycle Management (PLM), mehanički i elektronički dizajn, kolaboraciju između dizajnerskih disciplina, inženjerske usluge i IT infrastrukturu.

Godine 1995. CADCAM Design Centar postao je IBM Business Partner za prodaju IBM hardvera i također softvera za strojarsko projektiranje razvijeno od strane francuske tvrtke Dassault Systemes sa sjedištem u Parizu te se transformiralo tijekom sljedeća dva desetljeća u rastućeg lidera za pružanje PLM i inženjering rješenja za elektroničko- mehanički razvoj proizvoda.

U 2001. godini CADCAM Design Centar osnovao je podružnicu u Sloveniji pod nazivom CADCAM LAB i krenuo u PLM posao zajedno sa IBM-om i Dassault Systemes-om. CADCAM je započeo sa podrškom kupcima u Sloveniji i Hrvatskoj u njihovom poslovnom rastu. Kao pružatelj PLM rješenja i partner klijentima CADCAM Grupa postaje vodeća tvrtka za PLM rješenja u jugoistočnoj Europi.

Godine 2003. osnovana je tvrtka CADCAM DATA u Beogradu u Srbiji, a već tri godine kasnije 2007. tvrtka je bila u mogućnosti proširiti svoju brigu za korisnike i za područje Bosne i Hercegovine sa sjedištem u Sarajevu. Četiri tvrtke iz različitih zemalja ujedinjuju se pod nazivom CADCAM Grupa koja postaje krovna organizacija od 2012. godine.

Pod okriljem CADCAM Grupe još su dvije discipline zaživjele u to vrijeme. Inženjerske usluge za projektiranje, izgradnju i obrazovanje te razvoj softvera za kolaboraciju i integraciju PLM rješenja na postojećim poslovnim procesima i infrastrukturi korisnika.

Godine 2007. započeo je razvoj MECODES-a, rješenja za mehatroničku kolaboraciju dizajna, a kojim se integriraju ECAD i MCAD domene za integraciju procesa i kolaboraciju između timova.

U 2012. MECODES osvaja Zlatnu medalju za najbolju inovaciju, a danas je prepoznat na svjetskoj razini kao najbolji alat u klasi za ECAD / MCAD kolaboraciju.


CADCAM Grupa pruža rješenja (konzalting, softver i usluge) za PLM, a njezin je karakter dodatno oblikovan i definiran od strane industrije i kupaca tijekom vremena. Podrška CADCAM Grupe kupcima uključuje stručnost njenih djelatnika čime se kontinuirano pomaže tvrtkama u regiji u njihovom rastu, učinkovitom razvoju proizvoda, konkurentnosti i uspjehu. 

Partneri

U sve složenijem i brzom industrijskom okruženju, partnerstva su neophodna kako bi se održali u vremenu tehnoloških promjena.
Ponosni smo što smo partneri vodećih svjetskih tvrtki, a sve kako bi našim klijentima osigurali najveću konkurentnu prednost.
 
DS CAA software development partner logo

pcschematic logo
cenit logo

Dassault Systemes solution partner 
CATIA solution partner logo 
SIMULIA solution & certified partner 
ENOVIA solution partner 
DELMIA solution partner
Dassault CAA software partner logo

Logo - ovlašteni Dassault edukacijski partner Hrvatska

Certification center badge
 
Rimac automobili - logoKončar d&st logo
Končer električna vozila logo
Kralj metala alati logo

Infosys logoEZ inženjering logo
Lipik glas logo
Multinorm logo
Nexus logo

BUCK logo


OD KOLUBARA logo
GOMMA LINE logo


GAZPROM logoEUROZEIT logo

EUROZEIT logo
Cooper StandardInstitut GošaKonelekLe BelierNorma GroupRobert BoschStore EnergyTekniaVTIPrvi partizanUtvaZastava oružjeINGENIEURSCHMIEDETool and die engineering
HIP-Petrohemija
Pipistrel logo

Geberit logo
Talum logo

Emo logo

LTH logo

Kovinoplastika logo
SG automotive logo
Unior logo

Siliko logotipVolkswagen
EZ logo
BHTelecom logo
Prevent logo
BEGroup logo
CORE logo
ORAO log
MannHummel logo
Bekto logo
Webo bosnia logo
Kosim engineering logo
Establish logo
Smed engineering logo
Jaksche logo
VIS logo
ServitecBalkan logo
InterEngsInnovatiov logo
JAW logo
Pobjeda logo
MAG-MAL logo
IForm logo
TSA Bosnia logo