CATIA V5 i CATIA 3DEXPERIENCE

CATIA_logo


CATIA je vodeće svetsko rešenje za projektovanje i stvaranje iskustava u vezi sa proizvodima. Vodeće poslovne organizacije iz mnogih privrednih delatnosti koriste ga za razvoj proizvoda koji nas okružuju.

CATIA pruža jedinstvenu sposobnost ne samo da se modeluje bilo koji proizvod, već da se to uradi u kontekstu njegovog ponašanja u realnim uslovima: dizajn u dobu iskustva. Sistem arhitekte, inženjeri, projektanti, građevinski profesionalci i mnogi drugi mogu da definišu, osmisle i oblikuju svet oko nas.


CATIA, na 3DEXPERIENCE platformi nudi: 

  • Okruženje zajedničkog projektovanja izgrađeno na jednom jedinom izvoru istine, kojem se pristupa pomoću moćnih 3D kontrolnih tabli koje upravljaju prikupljanjem poslovnih podataka, istovremenim projektovanjem u realnom vremenu i saradnjom svih aktera, što uključuje i mobilne radnike.
  • Instinktivno 3DISKUSTVO [Instinctive 3DExperience], kako za iskusne tako i za povremene korisnike sa vrhunskim 3D modelovanjem i mogućnostima simulacije koji optimizuju efikasnost svakog od korisnika.
  • Inkluzivna platforma za razvoj proizvoda koja se lako integriše sa postojećim procesima i alatima. To omogućava da mnoge stručne discipline iskoriste moćne i integrisane specijalističke aplikacije u svim fazama postupka razvoja proizvoda.

CATIA aplikacije za projektovanje, inženjering, sistemsko inženjerstvo i izgradnju alata  predstavljaju srž iskustava u vezi sa projektnim rešenjima za datu poslovnu granu, radi ispunjavanja specifičnih potreba. Ovim se izvodi revolucija u načinu na koji preduzeća osmišljavaju, razvijaju i realizuju nove proizvode, pružajući konkurentnu prednost kroz inovativna iskustva za kupce.


Na desnoj strani je više informacija o proizvodu, video materijal sa novim opcijama proizvoda i dokument za preuzimanje koji detaljno opisuje sve što vas zanima. Sve što treba da uradite je da popunite kontakt formu


Popunite kontakt formu desno

Popunite kontakt formu i prijavite se za promo ponudu