CADCAM Group Newsletter - January

FloTHERM XT - proizvod 2015. godine!

Zbog svog doprinosa razvoju tehnologije, inovacijama u dizajnu i dobrog omjera cijene i performansi FloTHERM XT je prepoznat te izabran i nagrađen za proizvod 2015.godine!

Pročitajte više
Mentor Graphics logo FloTherm XT

Dassault Systemes logo
Internet stvari
Internet of Things - mijenja svijet kakvog poznajemo
Korisnici se u Internetu stvari usredotočuju na pojedine pametne naprave u mreži, za razliku od Interneta korisničkih iskustava, koji usmjerava pozornost na to što postaje moguće kada pametne naprave međusobno komuniciraju 
Pročitajte više

3DEXPERIENCE platforma za Industry 4.0 

Na putu prema novom digitalnom dobu (Iot/Industry 4.0) Dassault Systemes i Meyer Werft surađuju u razvijanju industrijskih rješenja "On Time to Sea" i "Designed for Sea".
Pročitajte više
Dassault Systemes logo
On time to sea, Designed for seaTecos Abaqus
TECOS upotrebljava Abaqus za analize materijala ojačanih vlaknima

"U TECOS-u smo već odavno postali svjesni potrebe izvođenja preciznih analiza materijala ojačanih s vlaknima. Budući da se radi o kompleksnim analizama, morali smo obavezno provjeriti točnost predviđanja programskih alata. Zato smo s programskom opremom Abaqus analizirali različite metode i materijalne modele s namjenom identificiranja točnosti takvih simulacija."

Pročitajte više

TIPS AND TRICKS

Altium to PADS
Prenesite Altium podatke u PADS
Integrirani prevoditelji omogućuju jednostavan uvoz Altium shematskih i layout podataka u PADS. Hijerarhijske strukture i sve informacije o dizajnu ostaju očuvane, a translatation log prikazuje što je potrebno dodatno pregledati. 
Pogledajte video
PADS
7 tips and tricks
Pravila i ograničenja okosnica su svakog PCB dizajna i pružaju nam sigurnost da je dizajn napravljen na ispravan način. Koja je najbolja praksa za definiranje pravila i ograničenja?


Pročitajte višewww.cadcam-group.eu
CADCAM Group
Štoosova 1
10000 Zagreb
Tel. +385 1 2016 100
Fax: +385 1 2016 101
E-mail: info@cadcam-group.eu

Copyright CADCAM-Group.EU 2015