3DS konferencija "Design in the Age of Experience“

3DS konferencija

Dvodnevna konferencija „Design in the Age of Experience“ za korisnike 3DS programskih rešenja i one koji to žele da budu, održana je 4. i 5. aprila u Milanu u kongresnom centru Mico.

Konferencija svake godine okupi oko 400 zvanica iz svih krajeva sveta, koji osim zanimljivih predavanja imaju priliku da prisustvuju okruglim stolovima i da slušaju o najnovijim tehnološkim dostignućima. Takođe, svi prisutni su se mogli uveriti u benefite 3DS programskih rešenja kroz iskustva drugih korisnika i sklopiti nova poznanstva i dobiti nove ideje za poslovanje.

Kako je u današnje vreme potrebno stvoriti više od proizvoda, ključno je izazvati pozitivne emocije kod kupaca što se najbolje postiže konstruisanjem, projektovanjem i funkcionalnostima i što je najvažnije, izgraditi poverenje. Sve navedeno je razlog zašto je naziv ovogodišnje konferencije bio „Da li ste spremni za budućnost projektovanja“ i kako 3DS rešenja mogu da pomognu kompanijama da promene poslovni model i stvore jedinstvena iskustva za svoje potrošače.

Kako tržište električnih automobila u poslednje vreme intezivno raste i kako bi bili u korak sa najnovijim tehnologijama, Rimac Automobili su unapredili svoj poslovni model implementacijom jedinstvene 3DEXPERIENCE platforme. U saradnji sa CADCAM Grupom na ovogodišnjoj konferenciji njihovo iskustvo prezentovala je operativna direktorka i članica uprave Rimac Automobila, Monika Mikac. Šta im je sve omogućeno kroz platformu 3DEXPERIENCE najbolje je opisano kroz njenu izjavu tokom okruglog stola „Celokupno iskustvo korisnika postaje nova personalizovana usluga. 3DSCATIA nam je omogućila da ubrzamo razvojni proces, a PLM nam omogućava da kvalitetno upravljamo celokupnim procesom“.

Rimac Concept One 3DS event Milan
Rimac Concept One Monika Mikac Milan

Monika Mikac 3DS event Milan


Na konferenciji je takođe predstavljen „Studio of the Future“, a na tzv. Igralištu 3DS programska rešenja CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA i 3DEXCITE prema projektnim i poslovnim područjima.
3DS playground & studio of the future

VR mustang

Za sve vas koji niste prisustvovali ovom događaju, a imali ste želju, slobodno nam se javite, kako bismo vas stavili na našu listu zainteresovanih korirsnika i pravovremeno vas obavestili za učešće na nekom od narednih događaja.

Ako i Vi želite da unapredite svoje poslovanje kontaktirajte nas.