CADCAM Grupa proglašena za najboljeg partnera kompanije Dassault Systemes u EUROMED zemljama

CADCAM Grupa proglašena za najboljeg partnera kompanije Dassault Systemes u EUROMED zemljama

Trodnevna konferencija, u organizaciji kompanije Dassault Systemes, pod nazivom „VS sales convention“, ove godine održana je u Kongresnom centru Dablin, u perodu od prvog do trećeg februara. Ovaj poslovno-zabavni događaj kompanije Dassault Systemes, okupio je zastupnike, inženjere, konsultante i eksperte programskih rešenja Dassault Systemes širom Evrope, a među njima i predstavnike CADCAM Grupekako bi zajedno proslavili uspehe 2016. godine i razvili strategiju za još uspešniju predstojeću godinu.

Konferencija je otvorena 01. februara, koktelom dobrodošlice, gde su svi prisutni imali priliku da se pozdrave sa predstavnicima kompanije Dassault Systemes i razmene kontakte sa kolegama iz drugih zemalja.
CCD
CCD

Naredni dan, krenuo je radno od samog jutra. Učesnike konferencije pozdravio je Bertrand Sicot, predsedavajući za biznis kanal Value Solutions, kratkim osvrtom na prethodnu godinu i planovima za naredni period. Godina je bila dinamična i turbulentna, ali veoma uspešna. Bertrand Sicot nije štedeo na pohvalama svojih saradnika i bodrio je sve prisutne da ostanu vredni, motivisani i da marljivost mora rezultovati primećenim rezultatima.


Bertrand Sicot introducing lecture


Do kraja dana, svaki sat je bio pažljivo isplaniran. Prisutni su pohađali radionice na različite teme. Akcenat je stavljen na tehnička unapređenja programskih rešenja  CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA itd. što je omogućilo nadograđivanje znanja o proizvodima i uslugama kompanije Dassault Systemes. Predavanja su bila intezivna, ali veoma korisna i primenjiva, te imamo samo reči hvale za sve predavače koji su neumorno odgovarali na sve naše nedoumice.


Classroom workshop


Pauzu između predavanja iskoristili smo da zakoračimo u svet virtualnog i isprobamo najnovije tehnološke inovacije. Imali smo prilike da isprobamo DS automobil i zaista shvatimo šta znači "high-end" vizualizacija u realnom vremenu. Menjanje boje karoserije, tipova točkova, određivanje boje sedišta, tapacira vrata samo su neke od opcija koje je moguće prilagoditi, čime je korisničko iskustvo potpuno i omogućava vam da realno "doživite" proizvod pre kupovine.


VR


Najvredniji su iskoristili priliku da se sertifikuju u svojim domenima i time kredibilitet kompletne CADCAM grupacije podigli na još viši nivo. CADCAM Grupa je obogatila svoj tim sa još četiri sertifikata i time učvrstila znanje svog stručnog tima i opravdala poziciju Dassault Systemes partnera u regionu kome se najviše veruje. Sertifikatima Bid to Win u oblasti automobilske industrije, zatim Single Source for Speed u oblasti koja pokriva Industrijsku opremu i sertifikatom Engineered to Fly u segmentu Vazduhoplovne i odbrambene industrije, omogućeno nam je da još kvalitetnije pristupamo projektima svojih klijenata.


Certified colleagues
Awards 2017

Završetak konferencije upriličen je svečanom večerom, tokom koje su dodeljivana priznanja za najbolje od najboljih tokom 2016. godine, a kako je veče odmicalo, za CADCAM Grupu nagrade su se nizale jedna za drugom.


CADCAM Group Awards


CADCAM Grupi za EuroMED region,dodeljena su priznanja u kategoriji:

  1. Overall Achivement - priznanje za sveukupne poslovne rezultate i dostignuća tokom 2016. godine u EuroMED regionu, u konkurenciji jakih privreda poput Italije, Izraela, Turske itd;
  2. Top Partner Industry Solution Experience - Partner broj jedan za industrijska rešenja kompanije Dassault Systemes;
  3. 3DEXPERIENCE & V6 Business TOP Partner kada je u pitanju inovativna platforma 3DEXPERIENCE, koja čini da prilike za razvoj biznisa u ovom delu Balkana, dobiju jednu potpuno novu dimenziju.

Individualna priznanja koja su dodeljena zaposlenima CADCAM Grupe:

  1. Miran Petrović je dobio nagradu u kategoriji Top Sales Representitive Competitive Win Back - najuspešnija prodaja u zemljama EuroMED regije;
  2. Lucija Babić je dobila posebnu zahvalnicu u kategoriji Marketing contribution and sales support  - najveći doprinos marketingu i podrška prodaji u Euromediteranskoj regiji).

Miran Petrovic top sales representative


Projekat koji je realizovan tokom 2016. godine, potpisivanje strateškog partnerstva sa kompanijom Rimac automobili, zasenio je sve druge rezultate i stavio pred CADCAM Grupu velike izazove.


Dodjela nagrada 
 Rimac strategic partnership


Inovativna platforma 3DEXPERIENCE i priznanja CADCAM grupi za prepoznavanje benefita koje ona pruža, dokaz su da je ovaj region postao tehnološki zreliji i samim tim, stvorena je zdrava podloga za lansiranje inovativnih rešenja poslednje generacije. Priznanje za doprinos razvoju Industrijskih rešenja kao i nagrada za opšti uspeh tokom 2016. godine, samo su potvrda da velika posvećenost i stručnost, moraju rezultovati zavidnim rezultatima.

.


CEO CADCAM group


Euromediteranska regija predstavlja jednu od 9 regija (NAM – North America,  EURONORTH , EUROCENTRAL, EUROWEST, EUROMED,  LATAM-Latin America, JAPAN, KOREA, RUSSIA) koje čine svetski portfolio rešenja kompanije Dassault Systemes. Euromediteranska regija je drugu godinu za redom najuspešnija regija u konkurenciji ostalih regija sa daleko razvijenijim ekonomijama, a doprinos CADCAM Grupe tom uspehu je ogroman.

Veoma jaka konkurencija i naprednije privrede, nisu nas sprečile da pokažemo da smo, ne samo dorasli najvećim tehnološkim izazovima, već i da smo lideri u svojoj oblasti. Energija koja pokreće naš tim je nezaustavljiva, a nagrade i priznanja samo su dodatni motiv da ne stajemo i budemo još bolji u godinama koje slede. Timski rad, neiscrpna energija, motivisanost, vrhuska stručnost i posvećenost klijentima, samo su neke od karakteristika tima koji pobeđuje – CADCAM Group tima.


CADCAM Group team