Sve članice CADCAM Grupe proglašene za Zlatnog partnera kompanije Dassault Systemes

Sve članice CADCAM Grupe proglašene za Zlatnog partnera kompanije Dassault Systemes

Na tradicionalnoj Value Solutions konferenciji, sve članice CADCAM Grupe proglašene su Zlatnim partnerom kompanije Dassault Systemes i tako potvrdile svoju stručnost i efikasnost budući da su zadovoljile višestruke kriterijume i pokazatelje uspešnosti. Ova poslovna konferencija održana je od 29.1. do 2.2.2018. u Barseloni i okupila je sve evropske zastupnike i zaposlene kompanije Dassault Systemes, kako bi kroz prezentacije, radionice i neformalna druženja unapredili stručna znanja, proslavili uspeh razvili strategiju za predstojeću godinu.


Naš tehnički tim je i ove godine tokom konferencije unapredio stručnost i znanje tako što su se uspešno sertifikovali za industrijska rešenja za automobilsku industriju - Bid To Win, vazduhoplovnu - Engineered to Fly, brendove CATIA i SIMULIA  čime smo portfolio sertifikata tehničkog tima obogatili za 6 novih. 

Na svečanoj večeri, kojom je zaključena konferencija, CADCAM Grupi je dodeljeno i priznanje za najbolju marketing inicijativu u EuroMed regionu čime smo potvrdili izvrsnost na gotovo svim segmentima poslovanja.


CADCAM Group certificirani tehnički timsertififikovani tehnički tim CADCAM Grupe

Osim što smo jedini Zlatni partner Dassault Systemes-a u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini istaknuti smo i kao partner koji poseduje potrebna stručna znanja za uspešnu implementaciju inovativne sveobuhvatne poslovne platforme 3DEXPERIENCE. Strateška odluka Rimac Automobila o implementaciji 3DEXPERIENCE platforme potvrđuje kako stižemo razvijene zemlje i kako smo spremni da koristimo najnaprednija programska rešenja. Takođe, brojne druge kompanije su prepoznale prednosti 3DEXPERIENCE platforme, a na slici niže možete videti neke od OEM-ova ( eng. Original Equipment Manufacturer) koji svoje poslovanje preusmeravaju na 3DEXPERIENCE platformu.


Reference 3DEXPERIENCE on Premise - Rimac, GeberitRimac Automobili i drugi svetski proizvođači koji koriste 3DEXPERIENCE platformu 
OEM-ovi na 3DEXPERIENCE platformi (Jaguar, Land Rover, Volvo, Ford, PSA, Boeing, Komatsu, Toyota, Karcher)3DEXPERIENCE reference prema industrijama 

Osvojena priznanja, nagrade i uspešno položeni ispiti sertifikacije dokaz su kako se trud i stručnost cene i da su siguran put za uspeh i prepoznatljivost.

Gold i Platinum 3DS partneri u EUROMED regijiCADCAM Design Centar, CADCAM Lab, CADCAM Data, CADCAM Solutions i ostali Dassault Systemes Platinum i Gold partneri iz EuroMed regiona