CADCAM Solutions - predstavlja virtuelnu realnost na CAD softveru, 3D štampu i upotrebu sofisticiranih industrijskiih rešenja - Mostar Fair 10-14 April

CADCAM Solutions - predstavlja virtuelnu realnost na CAD softveru, 3D štampu i upotrebu sofisticiranih industrijskiih rešenja - Mostar Fair 10-14 April
Mostarski sajam je već dokazan kao najuspešnija sajamska manifestacija na teritoriji Bosne i Hercegovine, kako po broju izlagača, tako i po broju posetilaca. Proizvodi iz svih relevantnih industrija i najnovija postignuća u oblasti visokih tehnologija i ponuda uslužnih delatnosti, tradicionalno su zastupljeni na Mostarskom sajmu u količini i asortimanu koji zadovoljava globalne poslovne potrebe. Naš izložbeni prostor kao ovlašćenog zastupnika najvećeg svetskog proizvođača 3D industrijskih softvera Dassault Systemes,je mesto gde se možete susresti sa softversko-tehnološkim dostignućima poslednje generacije i svakako će biti zapažen i privući pažnju posetilaca.
Mostar_fair
Alina Sultanović, generalna direktorka kompanije CADCAM Solutions, lidera u regionu u oblasti CAD, CAM, CAE tehnologija i implementacije PLM sistema, vas poziva da nas posetite i na licu mesta se konsultujete sa stručnim timom kompanije, uverite se u mogućnosti sofisticiranih industrijskih softvera i projektovane CAD modela posmatrate kroz prizmu virtuelne realnosti.
Kao kompanija sa tradicijom dugom preko 25 godina, zasluženim statusom Gold partnera, CADCAM Solutions je i ovlašćeni centar kompanije Dassault Systemes za edukaciju i sertifikaciju. Naš tim visokoobrazovanih inženjera i eksperata pruža usluge PLM savjetovanja, projektovanja i implementacije poslovnih rešenja, usluge na području projektovanja proizvoda, poslovnih integracija u preduzećima i obrazovanja u CAD projektovanju, CAM tehnologiji, CAE inženjeringu i mehatronici.
Posetioci će imati priliku da isprobaju uređaj za virtuelnu realnost (eng. VR) na softverskom rešenju CATIA. Virtuelna realnost (VR) je termin koji se koristi za računarski generisana 3D okruženja, koja omogućavaju korisniku da pristupi i bude u interakciji sa alternativnom stvarnošću.
VR_CAD
Implementacijom uređaja za simulaciju virtuelne realnosti, omogućeno je da prikazujete velike količine 3D podataka direktno u svojoj izvornoj CAD aplikaciji bez ograničenja u pogledu rezolucije, veličine, oblika i bez potrebe za konverzijom podataka, ili rizikom od gubitka istih.
Pojedinačna integracija sa softverskim rešenjima poput CATIA ili DELMIA ili implementacija na sveobuhvatnu poslovnu platformu 3DEXPERIENCE donose potpuno novi nivo iskustva i omogućavaju potpunu manipulaciju podacima i interakciju sa njima u virtuelnom modu, što rezultuje boljim razumevanjem podataka i ostavlja mogućnost maksimalnog unapređenja.
Demonstriraćemo tehnologiju 3D štampe na uređaju Makerbot Replicator Mini, kojim predstavljamo kombinaciju prenosivosti i jednostavnosti korišćenja 3D printera. Makerbot omogućava, da uvezete izvorne CAD fajlove, poput sklopova i delova i ujedno optimizujete brzinu i kvalitet štampe. Kompaktan uređaj težak je 8 kilograma, a visok je samo 38 centimetra i predstavlja jedan od najboljih mini 3D štampača.
Maker_bot                                           Maker_bot_1
Naša softverska rešenja, CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA i revolucionarna, sveobuhvatna poslovna platforma 3DEXPERIENCE su implementirana širom sveta u najkompleksnijim industrijskim okruženjima i poslovnim sistemima, a brojni giganti,  lideri u svojim industrijama, koji su već decenijama unazad opredeljeni za softverska rešenja kompanije Dassault Systemes, dokaz su vrhunskog kvaliteta i posvećenosti klijentima.

Ukoliko želite da nas posetite i konsultujete se sa našim stručnim timom nalazimo se u hali 2.

10-14 april, 2018.


SAJAM GOSPODARSTVA MOSTAR

Tel:  +387 36 350 194
Fax: +387 36 350 134
Mail:  info@mostarski-sajam.com
Adress: Rodoč bb / Slobodna zona Hercegovina
Mostar 88 000
Bosna i Hercegovina