CADCAM Data na 44. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE 2018

CADCAM Data na 44. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE 2018

CADCAM Data vam predstavlja najnovija dostignuća integrisane 3D tehnologije u građevinskoj industriji od ideje i koncepta do kompletne realizacije projekata pomoću softverskih rešenja za projektovanje, realistične simulacije i upravljanje kompletnim projektima.

Sajam građevinarstva u Beogradu, vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu Jugoistočne Evrope, održaće se od 18. do 21. aprila 2018. godine na kompletno raspoloživom izložbenom prostoru Beogradskog sajma. Ova specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata. Sajam građevine je idealna prilika i nezamenljiv ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničko-tehnoloških rešenja.

Izložbeni prostor kompanije CADCAM Data, ovlašćenog zastupnika najvećeg svetskog proizvođača 3D industrijskih softvera Dassault Systemes,  je mesto gde se možete susresti sa softverskim rešenjima poslednje generacije.


3dexperience_AEC


Građevinska industrija je zasnovana na projektima, a usled specifičnosti i velike dinamičnosti, koraci jednog projekta ne mogu nikada u potpunosti da se preslikaju na neki naredni projekat i u tom smislu veoma je važno prilagoditi se što pre i biti operativan. Izazov je da budete efikasni, završite projekat na vreme, krećete se u okvirima budžeta, pritom eliminišući gubitke i povrede na radu.
Čedomir Duboka, generalni direktor kompanije CADCAM Data, vas poziva da posetite naš štand broj 1309 i na licu mesta se konsultujete sa stručnim timom kompanije i uverite se u mogućnosti sofisticiranih industrijskih softvera u građevinskoj industriji, arhitekturi i inženjerstvu uopšte.

CCD_sajam_gradjevine_broj_standa


Neka od rešenja koje ćemo predstaviti i benefiti koje nude:


Industrijsko rešenje „Optimized Construction“ na 3DEXPERIENCE platformi - sveobuhvatno industrijsko rešenje za definisanje paketa radnih instrukcija, praćenje i vođenje projekata, kreiranje radnih instrukcija i koordinaciju timova na lokaciji, izvođenja radova, optimizovano planiranje građevinskih projekata. Primenljivo na „kapitalne“ građevinske projekte  poput izgradnje bolnica, aerodroma, komercijalnih objekata, energetskih i proizvodnih objekata, pruga, puteva, mostova, tunela itd. Povezuje i integriše sve učesnike na projektu, optimizuje korišćenje resursa, integriše projektne planove sa svim podacima na projektu, eliminiše gubitke i omogućava kontrolu troškova.

Industrijsko rešenje „Design for Fabrication“ na 3DEXPERIENCE platformi - sveobuhvatno rešenje za arhitekte, građevinske inženjere, sistem inženjere, strukturne inženjere, ugovarače i proizvođače u građevinskoj industriji. Omogućava virtuelni razvoj i validaciju građevina kroz direktan tok i povezanost svih informacija od ideje do proizvodnje, montaže i izvođenja radova, u jednom jedinstvenom kolaborativnom okruženju nad istim izvorom podataka za sve relevantne učesnike na projektu.


design_for_fabrication


CATIA za arhitekturu – Projektovanje zgrada i fasada (Concept Building Designer, Architectural Detail Designer);

CATIA za strukture zgrada – Projektovanje struktura i konstrukcija zgrada (Concept Building Designer, Building Structures Designer);

CATIA za sisteme zgrada – Projektovanje opreme i sistema zgrada (3D MEP Designer);


UXA_CATIA_CIV


CATIA za koordinaciju – Koordinacija aktivnosti na građevinskom projektu (Building & Civil Coordinator);

CATIA za infrastrukturne građevine – Projektovanje, pregledanje i saradnja na infrastrukturnim građevinskim projektima (Civil Engineer);

CATIA za virtuelnu realnost – omogućava 1:1 vizuelizaciju virtuelnih renderovanih 3D modela direktno unutar aplikacija i VR sistema (Immersive Visual Experience)

CATIA Composer – kreiranje visoko kvalitetnih radnih instrukcija iz postojećih 3D modela, (interaktivna) uputstva za montažu, instalaciju, održavanje, tehničke ilustracije, trening matarijali, analiza i pregled projekata, prodaja i marketing;


UXA_CATIA_ADL


DELMIA Optimized PlanningOptimizovano planiranje kroz:

  • ELIMINISANJE DORADA pomoću validacije idealnog procesa montaže primenom 3D vizuelizacije;
  • OPTIMIZOVANJE GRAĐEVINSKIH RASPOREDA pomoću planiranja korišćenjem 5D tehnologije (3D + vreme + resursi);
  • MAKSIMIZIRANJE PRODUKTIVNOSTI OPREME NA TERENU pomoću slimuliranja kompleksnih operacija u virtuelnom okruženju

Pogledajte video - Optimized Planning Industry Solution Process Experience - Dassault Systèmes


DraftSight - besplatna zamena za AutoCAD:

Namenjen svima koji žele da projektuju, menjaju ili pregledaju 2D nacrte ili DWG fajlove. Veoma je jednostavan za korišćenje i kompatibilan je sa različitim operativnim sistemima. Bazira se na logici i funkcijama prisutnim u programu AutoCAD, i predstavlja njegovu odličnu jeftiniju, tj besplatnu alternativu, u zavisnosti od verzije. Milioni korisnika širom sveta iz različitih industrijskih grana i struka, preuzeli su i koriste ovaj jednostavan softver koji svoju široku primenu opravdava činjenicom da efikasno i precizno podržava bilo koji tip 2D projektovanja.


DraftSight_2D_CAD

3DEXPERIENCE on Cloud

Poslovanje u „oblaku“ transformiše način upotrebe i troškove softvera za projektovanje i vođenje projekata. Ne postoji više potreba za ulaganjem u fizički prisutan hardver i troškove instalacije i administracije. Zamislite da implementacija rešenja za inovaciju proizvoda može da se uradi u svega nekoliko klikova mišem i da vam je alat za projektovanje dostupan 24 sata, sedam dana u nedelji, sa bilo koje lokacije, omogućavajući da se fokusirate na ono što radite a ne na ono sa čime radite. Koristite softver koji vam je potreban, onda kada vam je potreban uz namenska rešenja za građevinsku industriju i fleksibilnost prema svakom korisniku.


Funkcionalnosti 3DEXPERIENCE platforme on Cloud


Kao kompanija sa tradicijom dugom preko 25 godina i zasluženim statusom Gold partnera, CADCAM Data je i ovlašćeni centar kompanije Dassault Systemes za edukaciju i sertifikaciju. Naš tim visokoobrazovanih inženjera i eksperata pruža usluge savetovanja, projektovanja i implementacije poslovnih rešenja, usluge na području projektovanja i simulacije proizvoda, poslovnih integracija u preduzećima i obrazovanja u CAD projektovanju, CAM tehnologiji, CAE inženjeringu i mehatronici.

Naša softverska rešenja u građevinskoj industriji CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA i revolucionarna, sveobuhvatna poslovna platforma 3DEXPERIENCE su implementirana širom sveta u najkompleksnijim industrijskim okruženjima i poslovnim sistemima, a brojni giganti,  lideri u svojim industrijama, koji su već decenijama unazad opredeljeni za softverska rešenja kompanije Dassault Systemes, dokaz su vrhunskog kvaliteta i posvećenosti klijentima.

Ukoliko želite da nas posetite i konsultujete se sa našim stručnim timom posetite nas u hali 1

Broj štanda 1309