CADCAM DATA na čelu sa Čedomirom Duboka nagrađena na Dassault Systemes godišnjoj konferenciji

CADCAM DATA na čelu sa Čedomirom Duboka nagrađena na Dassault Systemes godišnjoj konferenciji
Čedomir Duboka, generalni direktor firme CADCAM DATA članice CADCAM Grupe, izabran među desetinama uspešnih zastupnika Dassault Systemes programskih rešenja za industrije, za najuspješniju prodaju u zemljama EuroMED regije u 2015. godini u kategoriji TOP SALES EXECUTIVE COMPETITIVE WIN BACK.

Tradicionalno godišnje okupljanje svih partnera Dassault Systemes 3D Experience kompanije, 2016. godine održano je u Barseloni tokom prve nedelje februara. Početkom svake godine Dassault Systemes organizuje konferenciju VS Sales Leadership Convention i na jednom mestu okupi sve zastupnike, inženjere, konsultante i prodavaoce iz svih krajeva Evrope. Skup je pre svega posvećen tehničkim novinama koje donose Dassault Systemes programska rešenja 3DEXPERIENCE, CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA kao i druga programska rešenja iz portfolia. Rešenja, kao i priznanja daju najveći svetski stručnjaci, a sve sa ciljem kako bi se korisnicima pružila što bolja rešenja koja prate trendove razvoja, i ulaznica su za Industry 4.0 poznatije kao Internet of things.Nagrada


CADCAM Grupa sa svojim članicama pruža Dassault Systemes rešenja na području Srbije, Slovenija, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a sa inženjerskim uslugama i svojim obrazovnim centrom pruža potpunu uslugu korisnicima Dassault Systemes programskih rešenja. CADCAM Grupa i Dassault Systemes 2016. godine slave 25 godina uspešne saradnje na obostrano zadovoljstvo, a dodatna potvrda uspešne saradnje je i nagrada koju je osvojio Čedomir Duboka, generalni direktor tvrtke CADCAM DATA iz Beograda u kategoriji TOP SALES EXECUTIVE COMPETITIVE WIN BACK za EuroMED zemlje u 2015. godini.


„Izuzetna mi je čast što smo prepoznati i nagrađeni, jer je ovo još jedan dokaz da se uloženi trud vraća višestruko. Ova nagrada je zapravo nagrada koju je dobio ceo tim CADCAM DATA za svoju izuzetnu marljivost, stručnost i posvećenost implementaciji Dassault Systemes rešenja korisnicima na području Republike Srbije i Makedonije. Bez podrške mog tima bilo bi nemoguće ostvariti ovakve rezultate.“- izjavio je Čedomir Duboka, generalni direktor tvrtke CADCAM DATA. „Osim mog tima, velika podrška su mi bili porodica i kolege iz drugih firmi članica CADCAM Grupe tako da je ova nagrada priznanje svima nama i motiv da i dalje radimo, i još jedan dokaz da se timski rad uvijek isplati.“

VS Sales Leadership Convention

VS Sales Leadership Convention

VS Sales Leadership Convention
Partners Round Table
ZahvalaCADCAM Grupa je zahvalna Čedomiru na promociji vrhunskog znanja i kvalitete usluga koje nas približava velikim industrijama Njemačke, Španjolske, Francuske i Italije, i time ostvarujemo vrhunske rezultate u praćenju najnovijih dostignuća tehnologije.