CADCAM Data na Sajmu tehnike ekskluzivno predstavlja uređaj za virtuelnu realnost na softveru CATIA, Beograd 15-19 maj

CADCAM Data na Sajmu tehnike ekskluzivno predstavlja uređaj za virtuelnu realnost na softveru CATIA, Beograd 15-19 maj
Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća pravo je mesto za promociju industrijske revolucije. Digitalizacija je unela revolucionarne promene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnosti i unapređenje konkurentnosti. Ovaj koncept ukazuje na nove mogućnosti i izazove, usmerava na prepoznavanje novih uticaja i za posledicu ima ubrzana tehničko-tehnološka dešavanja.
Da bi zadržao imidž najuglednije specijalizovane razvojno-tehnološke manifestacije u ovom delu Evrope, Sajam tehnike pokušava da ugosti sve relevantne domaće i brojne strane izlagače, među kojima su i ključni promoteri tehničko-tehnoloških trendova u svetu. Koncepcijski akcenat Sajma je na inovacijama i novim tehnologijama, na „fabrikama budućnosti“ i industrijskoj automatizaciji, elektroenergetici i energetskoj infrastrukturi.

Kao ni prethodnih godina, ni ove godine CADCAM Data neće prekinuti već ustaljenu tradiciju i biće jedan od učesnika ove nezaobilazne manifestacije u ovom delu Evrope. Predstavićemo najnovija softverska dostignuća u sferi mašinskog projektovanja i simulacija, projektovanja štampanih ploča i optimizacije poslovnih procesa i upravljanja podacima. Svi zainteresovani posetioci imaće mogućnost da saznaju više o tehnologijama poslovanja poslednje generacije.

cadcam_data_sajam_tehnike_stand_1306

PRVI PUT U SRBIJI 3D CAD SOFTVER I VIRTUELNA REALNOST


Po prvi put na ovim prostorima, ekskluzivno će biti prezentovan uređaj za virtuelnu realnost na softverskom rešenju CATIA. Pomoću VR uređaja proces projektovanja dobija još jednu dimenziju. Možete da budete u interakciji sa svojim 3D podacima, da uveličate sve delove nekog sklopa i virtuelno ušetate u unutrašnjost najsloženijih sklopova, vršite demontažu i montažu, merenja i validaciju, a verujemo da ćete mnogo ideja imati tek nakon što vas povedemo u virtuelnu turu kakvu ćete dugo pamtiti.

cadcam_data_virtuelna_realnost_sajam_tehnike_2017
Prestavljamo vam projektovanje štampanih ploča i simulacije elektronskih i mašinskih proizvoda uz najpouzdanije programsko rešenje kompanije Mentor Graphics.

pads_mentor_graphics_cadcam_data


IZABERITE SPECIJALNU PONUDU DO KRAJA JUNA 2017.


sajamska_akcija_vr_gratis_cadcam_data

Napomena: Akcija VR uređaj gratis uz CATIA, važi isključivo uz osnovnu ili napredniju CATIA konfiguraciju. Količine VR opreme su ograničene. Akcija važi do kraja juna 2017. godine ili do isteka zaliha.


sajamska_akcija_cadcam_data


Napomena: Akcija Popust na kupovinu licenci, važi isključivo uz osnovni ili napredniji set konfiguracija softvera. Akcija važi do kraja juna 2017. godine, ili do isteka zaliha.

Predavanja sajam tehnike Beograd cadcam data


Ukoliko želite da se konsultujete sa našim timom, ili saznate više o našim softverskim rešenjima CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, ili platformi 3DEXPERIENCE, pozivamo vas da se prijavite za besplatnu ulaznicu, biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo.

Napomena: Besplatne ulaznice važe samo za pravna lica, najviše dve ulaznice po kompaniji, broj ulaznica je ograničen. 

Sajamska manifestacija traje od 15. do 19. maja, na Beogradskom sajmu. Dobro došli u halu 1, na štand 1306.
Prijava: 61. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, Beograd 2017. - besplatna ulaznica