CADCAM Grupa na 8. eCarTec sajmu u Minhenu

CADCAM Grupa na 8. eCarTec sajmu u Minhenu

2016. godine CADCAM Grupa je prisustvovala na eCarTec sajmu koji se održava u Minhenu (Nemačka) od 18. do 20. oktobra. Sajam se održava svake godine i ovo je 8. takav sajam i svake godine ga posećuju zainteresovani iz raznih zemalja i poslovnih oblasti.

eCarTec sajam je glavni događaj na području automobilske elektro industrije, sa naglaskom na elektromobilnosti. Na sajmu je moguće videti motocikle, lične automobile, old-timere, kamione i autobuse na električni pogon kao i inovacije, tehnologije i poboljšanja na području električnih vozila. Na sajmu su predstavljenje i pripadajuće infrastrukture električnih vozila, sve od kablova, punjivih baterija i programiranja pripadajućih alata. Ove godine na sajmu su izloženi različiti sistemi za punjenje baterija kao i alati i programi za upravljanje punionicom.

CADCAM Grupa na 8. eCarTec sajmu predstavlja svoje programsko rešenje MECODES. MECODES je jedinstveno rešenje koje omogućava povezivanje MCAD i ECAD programskih rešenja za šta joj je dodeljena nagrada Gospodarske komore Slovenije, a više o MECODES-u možete pronaći na web stranici mecodes.eu.  Uz MECODES, koji je zainteresovao veliki broj posetilaca, CADCAM Grupa na sajmu predstavlja i svoje inženjerske usluge za 3D i 2D nacrte, analize i simulacije i konsultantske usluge.Ovaj sajam vredi posetiti čak iako nemate direktnog dodira sa elektromobilnošću, jer sajam na jednom mestu okuplja najnovija dostignuća i trendove iz područja elektromobilnosti. 

Više o eCarTec sajmu možete pronaći na oficijelnoj web stranici, a u nastavku su slike i video izložbenog prostora CADCAM Grupe.


Video - MECODES na eCarTec sajmu