CADCAM Grupa proglašena Platinum partnerom kompanije Dassault Systemes na Sales leaders konferenciji u Monte Karlu

CADCAM Grupa proglašena Platinum partnerom kompanije Dassault Systemes na Sales leaders konferenciji u Monte Karlu

Četvorodnevna konferencija, u organizaciji kompanije Dassault Systemes, pod nazivom „Sales Leaders Convention“, ove godine se održava u Monte Karlu, u perodu od 21.- 24. januara. Ovaj poslovno-društveni događaj okupio je predstavnike, inženjere, konsultante i eksperte programskih rešenja Dassault Systemes širom Evrope, kako bi zajedno proslavili uspehe 2018. godine i razvili strategiju za još uspešniju predstojeću godinu.


Dassault Systemes Monte Karlo


Održane su brojne radionice i prezentacije na temu softverskih rešenja kompanije Dassault Systemes koje predstavljaju nove tehnološke trendove u rešavanju zahteva različitih industrijskih grana.

Imali smo prilike da čujemo različita iskustva partnera iz ostalih zemalja, ali i da predstavimo naša, koja su rezultat vizije i napornog rada svih članica CADCAM Grupe.


Dassault Systemes Monte Karlo 2


Generalni direktor CADCAM Grupe, gospodin Zlatko Šimunec, imao je priliku da iz ugla naše kompanije predstavi šta to znači biti uspešan partner jednoj multinacionalnoj kompaniji.  Opisao je način na koji je, kroz godine, izgrađeno partnerstvo sa Dassault Systemes putem kontinuiranog usavršavanja, stalnih inovacija i digitalne transformacije poslovanja i pristupa tržištu.  Upravo je zbog svega toga, kao kruna na našu tradiciju dugu 27 godina, došlo jedno veoma vredno priznanje kompanije Dassault Systemes.


Award_PlatinumAward_Platinum


CADCAM Grupa je proglašena jednim od najboljih partnera kompanije Dassault Systemes u EUROMED regionu. Sve članice CADCAM Grupe proglašene su Platinum partnerom kompanije Dassault Systemes, što je najviši nivo partnerstva koji se može ostvariti, i tako potvrdile svoju stručnost i efikasnost budući da su zadovoljile višestruke kriterijume i pokazatelje uspešnosti.


Dassault Systemes Monte Karlo 3


Takođe, kao i svake godine, imali smo prilike da se upoznamo sa novim i unapređenim, već postojećim softverskim rešenjima u čuvenom 3DEXPERIENCE Playground delu konferencije. Testirali smo VR, ispratili simulacije na softverskom rešenju SIMULIA, a imali smo i priliku da vidimo neke od najkompleksnijih nacrta, izrađenih pomoću CATIA softverskog rešenja, kao i nove koncepte organizacije proizvodnih procesa.


Dassault Systemes Monte Karlo 4


Prethodnih godina smo imali puno razloga za slavlje, što nam daje još više motivacije i želje za napretkom u predstojećem periodu. Pažljivo osluškivanje potreba naših klijenata, vrhunska stručnost i posvećenost našeg rastućeg tima smatramo idealnim receptom za nove uspehe CADCAM Group kompanije.