CADCAM Grupa proglašena za jedinog Platinum partnera kompanije Dassault Systemes u regionu

CADCAM Grupa proglašena za jedinog Platinum partnera kompanije Dassault Systemes u regionu

Na tradicionalnoj Value Solutions konferenciji, sve članice CADCAM Grupe proglašene su Platinum partnerom kompanije Dassault Systemes i tako potvrdile svoju stručnost i efikasnost budući da su zadovoljile višestruke kriterijume i pokazatelje uspešnosti. Ova poslovna konferencija održana je od 21.1. do 24.1.2019. u Monte Karlu i okupila je sve partnere i zaposlene kompanije Dassault Systemes zadužene za evropski region, kako bi kroz prezentacije, radionice i neformalna druženja unapredili stručna znanja, proslavili uspeh i razvili strategiju za 2019. godinu.


Kompanija Dassault Systemes prepoznaje potrebu za profesionalnim usavršavanjem i ekspertizom, potrebnim za uspešan nastup na tržištu, prodaju, implementaciju i podršku za svoja rešenja klijentima širom sveta.

Imajući to u vidu, izgrađen je Program nagrada za partnere, koji prepoznaje i podržava investicije i napore svojih poslovnih partnera u cilju postizanja rezultata na više polja:
  • Efikasnost i ostvarene rezultate u prodaji
  • Kapacitet da razviju i unaprede svoje veštine
  • Usklađivanje poslovnih strategija sa strategijom kompanije Dassault Systemes


Platinum status se dodeljuje kao najviši status u okviru ovog programa. Dodeljuje se partnerima koji imaju najviši nivo saradnje sa kompanijom Dassault Systemes po navedenim kriterijumima.

Osim svega navedenog, članice CADCAM Grupe su zaslužno proglašene Platinum partnerom prevashodno zbog stručnosti zasposlenih i kontinuiranog razvoja i usavršavanja u radu sa sofverskim rešenjima koja zastupamo. Ulaganje u znanje ljudi nam je najvažnije, jer brzina kojom se tehnologija u industriji menja zahteva konstantno učenje i prilagođavanje novim trendovima, čime lokalni tim održavamo jakim i spremni smo da idemo u korak i sa najzahtevnijim projektima, što nas već dugi niz godina izdavaja kao partnera kome se veruje.

CADCAM Grupa je, sticanjem ovog statusa postala jedini Platinum partner kompanije Dassault Systemes u regionu, odnosno Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.


Na internoj EUROMED sesiji, kojom je zaključena konferencija, CADCAM Grupi je dodeljeno i priznanje za najbolji Social marketing tokom 2018. godine u EuroMed regionu čime smo potvrdili da se trud i zalaganje uvek prepoznaju i svakako daju rezultate.


CADCAM Grupa nagrada za marketing


Sve članice CADCAM Grupe su ovlašćene za održavanje kurseva za programska rešenja CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA i sveobuhvatnu poslovnu platformu 3DEXPERIENCE.


CATIA V5 obuka


Sertifikovani partneri za PLM edukaciju pružaju ekspertsku pomoć pri sticanju veština za najnovija PLM rešenja kompanije Dassault Systemes. Sertifikovani instruktori mogu držati obuke u učionici prilagođenoj potrebama polaznika, na online platformi ili kombinovati oba pristupa učenju. Sertifikovani partneri nude širok spektar usluga koje omogućavaju sveobuhvatnu obuku.


CADCAM Data sertifikovani partner


Takođe, sve članice CADCAM Grupe u sklopu svog Obrazovnog centra su ovlašćene za organizaciju polaganja za Dassault Systemes CATIA, SIMULIA i 3DEXPERIENCE sertifikate, koji su priznati širom sveta.


Razlozi za posedovanje nekog od postojećih sertifikata su brojni, a među najvažnijima su:
  • Posedovanje sertifikata kompanije Dassault Systemes vodi ka novim poslovnim prilikama;
  • Sertifikat je zvanična potvrda vaših znanja i veština;
  • Povećava šanse za zaposlenje u industrijama koje koriste navedena softverska rešenja, pozicionirajući vas za lestvicu više

Osim što smo jedini Platinum partner kompanije Dassault Systemes u regionu i jedini ovlašćeni za sprovođenje sertifikacionog postupka, istaknuti smo i kao partner koji poseduje potrebna stručna znanja za uspešnu implementaciju softverskih rešenja iz portfolia kompanije Dassault Systemes.