CADCAM Data u saradnji sa kompanijom Yugoimport SDPR na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme - Partner 2017

CADCAM Data u saradnji sa kompanijom Yugoimport SDPR na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme - Partner 2017


„Partner“ – Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme, održaće se na Beogradskom sajmu u periodu 27-30 juna, uz do sada najveći broj stranih izlagača i nekoliko svetskih premijera proizvoda domaće namenske industrije.

Cilj manifestacije, koja je organizovana u halama I i IV Beogradskog sajma, je predstavljanje naoružanja i vojne opreme „sa svih strana sveta“ – složenih artiljerijskih i raketnih sistema, savremenog streljačkog naoružanja i municije, borbenih oklopnih vozila, elektronske opreme, lakih aviona, novih radara, raznih trenažera, zaštitine balističke opreme, borbenih patrolnih čamaca.

Takođe, veoma važna i neizostavna karika kako u projektovanju i razvoju ovih kompleksnih proizvoda, tako i u organizaciji poslovnih procesa, su namenska industrijska rešenja koja će kompanija CADCAM Data u saradnji sa kompanijom Yugoimport SDPR predstaviti svim postojećim i potencijalnim dobavljačima odbrambene industrije.


sajam_partner_u_saradnji_sa_sdpr_cadcam_data_nora


Kompanija CADCAM Data u saradnji sa Yugoimport SDPR Vas poziva da 28. i 29. juna, sa početkom u 11 h, prisustvujete predavanjima u sali za prezentacije u parteru hale IV, gde ćemo Vam predstaviti rešenja za unapređenje poslovnih procesa u odbrambenoj industriji.

Raspored prezentacija u sali u parteru hale IV:

  • 28.06.2017. - sa početkom u 11 h - „Brža i efikasnija realizacija istraživačko-razvojnih projekata, unapređenje tehnoloških i proizvodnih procesa odbrambene industrije Srbije pomoću revolucionarne 3DEXPERIENCE platforme

  • 29.06.2017. - sa početkom u 11 h - „Brža i efikasnija realizacija istraživačko-razvojnih projekata u odbrambenoj industriji Srbije, uz značajne uštede primenom realističnih simulacija“

Svi zainteresovani će imati priliku da isprobaju uređaj za virtuelnu realnost. Virtuelna realnost (VR) je termin koji se koristi za računarski generisana 3D okruženja koja omogućavaju korisniku da pristupi i bude u interakciji sa virtuelnim 3D objektima.

Pojedinačna integracija sa softverskim rešenjima poput CATIA ili DELMIA ili implementacija sa sveobuhvatnom poslovnom platformom 3DEXPERIENCE, donose potpuno novi nivo iskustva i omogućavaju potpuno upravljanje modelima i interakciju sa njima u virtuelnom modu, što rezultuje boljim razumevanjem proizvoda i ostavlja mogućnost maksimalnog unapređenja.


VR CADCAM Data  Catia

Na Sajmu Partner 2017, možete da budete u interakciji sa 3D modelima proizvoda iz Vazduhoplovne i odbrambene industrije, da u razmeri 1:1 ili većoj pregledate sve delove sklopova  i virtuelno izvršite inspekciju međusobnog položaja komponenti.

Takođe, ukoliko želite da se konsultujete sa našim timom, ili saznate više o našim softverskim rešenjima CATIAENOVIADELMIASIMULIA, ili platformi 3DEXPERIENCE, pozivamo vas da nas posetite, biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo.

Sajamska manifestacija traje od 27. do 30. juna, na Beogradskom sajmu. Dobro došli u halu 4, na štand 4049.

Napomena: Sajam će za građanstvo biti otvoren 30. juna od 10 do 19 časova. Više informacija o Sajmu Partner, možete pronaći na zvaničnoj prezentaciji Ministarstva odbrane Republike Srbije