CATIA & SIMULIA – Napokon besplatno za studente zahvaljujući CADCAM Grupi

CATIA & SIMULIA – Napokon besplatno za studente zahvaljujući CADCAM Grupi

Na osnovu višedecenijskog uspešnog poslovanja u zemlji i regionu CADCAM grupa se kod kompanije Dassault Systemes izborila za besplatni CATIA & SIMULIA Abaqus softver za studente u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji.

Sa zadovoljstvom pozivamo sve studente da preuzmu softvere CATIASIMULIA Abaqus POTPUNO BESPLATNO

Studenti preuzmite besplatnu verziju CATIA softvera za studente

Promo kod: CATIA4FREE16  važi do 31. oktobra 2016, zato požuri i iskoristi jedinstvenu šansu!

CATIA® je vodeći svetski sofver za inženjering, projektovanje i 3D CAD veštine. Koristi se za projektovanje, simulaciju, analizu i proizvodnju u različitima industrijama, poput avio industrije, auto industrije, proizvodnje robe široke potrošnje i industrijske opreme i u mnogim drugim. Primenjiva je u industrijama svih veličina, od proizvodnih giganata, preko njihovog lanca snabdevanja, do malih, nezavisnih proizvođača.


CATIA je svuda oko nas! Ako pogledaš oko sebe, videćeš je u avionu koji je upravo proleteo, u automobilu koji je upravo odmakao, u  telefonu koji upravo koristiš, ili flaši vode iz koje upravo piješ. 


 Zašto CATIA?

-jer ti pruža mogućnost da radiš  sa najnovijim tehnološkim dostignućima i učestvuješ u inovacijama;

jer ti pruža godinu dana besplatnog korišćenja na tvom ličnom računaru;

-jer ti pruža šansu da stekneš veliku prednost na tržištu zapošljavanja i lakše unovčiš svoje znanje.


Obezbedi svoju budućnost. Od tebe zavisi! Preuzmi besplatnu verziju CATIA softvera za studente


Abaqus je kompletno rešenje za realne simulacije i predstavlja alat za analizu metodom konačnih elemenata. U industriji se koristi kako za rutinske, tako i za sofisticirane simulacije, počev od jednostavnijih statičkih analiza, pa sve do kompleksnih analiza poput multi-fizičkih pojava, crash testova, balistike, dinamike fluida itd., kako bi se predvidelo ponašanje proizvoda i smanjila/eliminisala potreba za fizičkim prototipom. 

Abaqus za studente dostupan je samo na Windows platformi i podržava strukturne modele do 1000 čvorova i do 10 000 čvorova za CFD modele. Celokupna dokumentacija dostupna je u HTML formatu i predstavlja odličan alat za učenje Abaqus-a, kako na fakultetu tako i kod kuće. 

Studenti preuzmite besplatu verziju aplikacije Abaqus

Ukoliko imate pitanja vezano za instalacije programskih rešenja, molimo Vas da pišete direktno na 3DSAcademy.team@3ds.com.

Važi do 31. oktobra 2016!Povećaj šansu za zaposlenje, zakorači u svet softvera CATIA/SIMULIA Abaqus

Ne samo što svi studenti imaju mogućnost da besplatno preuzmu i koriste vrhunske alate za projektovanje i simulaciju, CADCAM DATA d.o.o. vas spaja sa vrhunskim stručnjacima u ovim oblastima, od kojih po najpovoljnijim uslovima možete naučiti tajne ovih sofisticiranih veština koje CATIA & SIMULIA Abaqus nude. 

CADCAM DATA d.o.o. je pripremila specijalnu ponudu za studente koji žele da unaprede svoja znanja i nauče da rade u softverima CATIA i SIMULIA Abaqus. 

CATIA & SIMULIA Abaqus osnovna obuka, specijalna ponuda - promotivne cene Prijavite se na vreme, broj mesta je ograničen!

Kontaktirajte nas za više informacija.


Ako si student - upravo si dobio šansu! Iskoristi je!

Kontaktiraj kompaniju CADCAM Data