FloTHERM XT proizvod 2015. godine!

FloTHERM XT proizvod 2015. godine!


Electronic product of the year 2015Već 40 godina magazin Electronic Products odabira pregršt proizvoda za koje veruju da su izvrsni i na taj način daje priznanje za izvrsnost u razvoju proizvoda.

Među hiljadama proizvoda, uredništvo Electronic Product Magazine izabralo je one za koje veruju da su izvanredni. Izbor se vrši na temelju značajnog doprinosa razvoju tehnologije i njegove primene, inovacije u dizajnu i dobar odnos cene i performansi.

Zbog svog doprinosa FloTHERM XT je prepoznat, izabran i nagrađen za proizvod 2015.godine!FloTHERM XT je jedinstveno programsko rešenje za termalne simulacije i koristi se u svim fazama razvoja elektronskog dizajna kako bi se unapredio sam dizajn i pouzdanost. Čvrsto povezuje elektronski i mehanički razvojni proces, i na taj način značajno smanjuje utrošeno vreme za razvoj konačnog proizvoda jer omogućuje ispitivanje termalnih situacija u ranoj fazi.


Programski paket nudi robustan grafički engine za kompleksne oblike, tranzijentne analize i mogućnost prikaza bakra u 3D-u za kompleksne PCB dizajne. FloTHERM XT uključuje robustan mesher koji simulira složene geometrije lako, brzo i precizno. Programsko rešenje ima integrisano okruženje za definisanje, rešavanje i analiziranje rezultata za parametarske varijacije geometrije, karakteristika materijala i drugih parametara koji značajno poboljšavaju razvojni proces.

Pročitajte više o FloTHERM XT.