Kompanija CADCAM Solutions prezentovala je svoja rešenja na 21. Međunarodnom sajmu Mostar 2018 od 10-14 aprila

Kompanija CADCAM Solutions prezentovala je svoja rešenja na 21. Međunarodnom sajmu Mostar 2018 od 10-14 aprila

Dvadeset prvi Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2018., na kojem se predstavilo više od 750 izlagača iz 20 zemalja, održan je od 10. do 14. aprila. Partner ovogodišnje manifestacije bila je Republika Srbija, koja je u saradnji sa domaćinom javnosti predstavila niz kulturnih događaja.

Tokom sajma održan je niz značajnih konferencija, stručnih skupova, radionica i okruglih stolova, od kojih se izdvaja konferencija "Oprema i investicije u poljoprivredi zemalja Inicijative 16+1 NR Kine i 16 zemalja jugoistočne Evrope". 

Na izložbenom prostoru CADCAM Solutions svi zainteresovani su imali priliku da isprobaju uređaj za virtuelnu realnost. Virtuelna realnost (VR) je termin koji se koristi za računarski generisana 3D okruženja koja omogućavaju korisniku da pristupi i bude u interakciji sa virtuelnim 3D objektima. 
CCS_Mostar_fair
Posetiocima su demonstrirana sofisticirana industrijska rešenja kompanije Dassault Systemes, kao neizostavna karika kako u projektovanju, razvoju i simulaciji kompleksnih proizvoda, tako i u organizaciji poslovnih procesa i upravljanju kompletnim projektima.
Prisutni su imali mogućnost da se upoznaju i sa tehnologijom 3D štampe na uređaju Makerbot Replicator Mini koji omogućava da uvezete izvorne CAD fajlove, poput sklopova i delova i ujedno optimizujete brzinu i kvalitet štampe. Kompaktan uređaj težak je 8 kilograma, a visok je samo 38 centimetra i predstavlja jedan od najboljih mini 3D štampača.

CCS_Mostar_fair_2

Naša softverska rešenja, CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA i revolucionarna, sveobuhvatna poslovna platforma 3DEXPERIENCE su implementirana širom sveta u najkompleksnijim industrijskim okruženjima i poslovnim sistemima, a brojni giganti,  lideri u svojim industrijama, koji su već decenijama unazad opredeljeni za softverska rešenja kompanije Dassault Systemes, dokaz su vrhunskog kvaliteta i posvećenosti klijentima.
Mostarski sajam dobio je i nagradu Megapromotor 2018., kao promoter privrednih potencijala regiona i Mostara koji je zahvaljujući Sajmu ponovo bio regionalno središte, a dirketorka Sajma je poslala poseticima poruku da je više nego izvesno da će manifestacija održati i sledeće godine na istom mestu.

Ukoliko ste zainteresovani da čujete više o našim rešenjima, a niste uspeli da posetite Sajam,