CADCAM Data kao partner-sponzor na regionalnoj vazduhoplovnoj konferenciji SEAS 2020, 19-20 mart 2020

CADCAM Data kao partner-sponzor na regionalnoj vazduhoplovnoj konferenciji SEAS 2020, 19-20 mart 2020

CADCAM Data kao partner sponzor sa zadovoljstvom najavljuje učešće na 3. po redu vazduhoplovnoj konferenciji SEAS – Vazduhoplovnom samitu jugoistočne Evrope (Southeast Europe Aviation Summit), koji će se održati 19. i 20. marta u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Konferencija će okupiti najraznovrsnije segmente vazduhoplovstva i renomirane predstavnike i gigante avio industrije. Kompanija CADCAM Data ima tu čast, da kao partner sponzor konferencije, pred brojnim i cenjenim auditorijumom, među kojima ima i najvećih korisika naših rešenja, poput kompanije Airbus, predstavi najnaprednije softversko rešenje za upravljanje kompletnim životnim ciklusom proizvoda i  unapređenje poslovnih procesa - platformu 3DEXPERIENCE.


SEAS 2020 – Najveća vazduhoplovna konferencija u regionu 19. i 20. marta u Beogradu


Kompanija CADCAM Data na tržištu Srbije i regiona posluje skoro tri decenije i prepoznatljivi smo u segmentu distribucije i implementacije najnaprednijih industrijskih rešenja. Naša ekspertiza na području kako Vazduhoplovne i odbrambene, tako i drugih industrijkih grana, omogućava nam da vam pomognemo da profesionalno analizirate svoje poslovanje i napravimo konkretne predloge za unpaređenje svih vaših razvojno-proizvodnih procesa.


3DEXPERIENCE avion
Airbus inženjeri rade na rešenju CATIA


Tokom konferencije predstavićemo primenu naših softverskih rešenja na polju projektovanja i razvoja vazduhoplovnih struktura, a u saradnji sa našim dugogodišnjim korisnikom kompanijom Konelek, ćemo na konkretnim primerima predstaviti kako je primena rešenja kompanije Dassault Systemes, čiji smo ovlašćeni zastupnik, unapredila svakodnevne inženjerske aktivnosti njihovog tima.


3DEXPERIENCE laboratorija


Uz našu pomoć potrebno je da mapirate uska grla u vašim procesima. Zatim naš tim profesionalnih i iskusnih inženjera pristupa detaljnoj analizi datih procesa i predlaže neophodne korake kako bi se pristupilo unapređenju celokupnog poslovanja. Nastavljamo rad sa vašim timovima na implementaciji i obučavanju u daljem radu i u završnoj fazi vršimo fina podešavanja novonastalog koncepta i kroz dalje analize i merenja pokazuemo povoljan uticaj na poslovanje i profitabilnost vaše kompanije.


Pogledajte na našem Youtube kanalu kako smo neka od naših rešenja implementirali kod naših korisnikaNaša rešenja su i deo obrazovnog programa mnogih fakulteta i srednjih škola, kako u zemlji tako i u regionu. U svakodnevnom kontaktu sa privredom, došli smo do zaključka da je veoma važno pomoći mladima da budu što spremniji za sve što ih čeka na tržištu zaposlenja. Na ovaj način, dajemo svoj doprinos vrsnim teorijskim znanjima koje mladi imaju prilike da steknu tokom procesa studiranja i pružamo mogućnost da svoju kvalitetnu teorijsku osnovu nadograde najnaprednijim softverskim alatima koje koriste mnogi svetski industrijski lideri. Mašinski fakultet u Beogradu je dobio svoju laboratoriju krajem prošle godine, uz prisustvo kompanije Airbus i drugih uvaženih predstavnika vazduhoplovnog segmenta, a mi svakako nastavljamo svoju misiju da pomognemo mladima da budu što spremniji kadar za izazove koje će pred njih staviti industrije za koje su se tokom studija opredelili.


Otvaranje 3DEXPERIENCE laboratorije na Mašinskom fakultetu u Beogradu, četvrtak 17.10.2019.
3DEXPERIENCE laboratorija

SEAS 2020
Mesto: Crowne Plaza Beograd
Datum: 19-20. mart 2020.
Prezentacija CADCAM Data i Konelek: 20. mart, 18:10 – 18:30 h

Vidimo se na SEAS-u 2020!