Tradicionalno novogodišnje druženje sa korisnicima - prilika da se zahvalimo za uspešnu saradnju u 2019

Tradicionalno novogodišnje druženje sa korisnicima - prilika da se zahvalimo za uspešnu saradnju u 2019

Tradicionalno proslavljamo završetak jedne i početak nove poslovne godine, jer je Nova godina uvek pogodna za nove planove i nova ostvarenja. Sa našim klijentima gradimo korektnu i dugoročnu saradnju i kroz različite koncepte težimo da unapredimo poslovni odnos. Uspešna saradnja sa našim dragim korisnicima, daje nam vetar u leđa da budemo još bolji u narednim godinama, a druženje u opuštenoj i neformalnoj atmosferi dobra je prilika  da razmenimo iskustva i popričamo o planovima za naredni period.


CCD_NG_2
CCD_NG_3
CCD_NG_2

Kao ovlašćeni predstavnik kompanije Dassault Systemes, fokus poslovanja u 2020. pre svega usmeravamo ka 3DEXPERIENCE platformi - sveobuhvatnoj poslovnoj platformi koja povezuje inženjere, menadžere, marketing, prodaju, različite sektore/lokacije preduzeća, kupce, potrošače, dobavljače, u integrisano okruženje, omogućavajući efikasan i kontrolisan zajednički rad svih učesnika u realnom vremenu nad jedinstvenom bazom podataka i dokumenata.


CCD_NG_4


Verujemo da je domaća industrija započela svoj put digitalne transformacije i želja nam je da svojim znanjem i iskustvom itekako doprinesemo ovom procesu, jer čvrsto verujemo da u razvijenosti industrije leži snaga čitave jedne zemlje. Edukacija korisnika i konstantna podrška su nam najvažniji i zato smo pouzdan partner tokom celog ciklusa digitalne transformacije i reorganizacije poslovnih procesa, počev od inicijalnih pitanja i mapiranja potreba klijenata do primene projektovanih rešenja u svakodnevnom radu.


Vizija i misija komanije CADCAM Data je da nastavimo da jačamo naš tim pre svega, kako bismo nastavili da budemo uspešni na sve zahtevnijem tržištu. Kako je akcenat kompletne države na digitalnoj transformaciji, a 3DEXPERIENCE platforma može da mapira potrebe svih industrija, zadatak koji smo sebi postavili je da edukujemo ujedno postojeće kadrove da bi unapredili svoje poslovne procese i ostali konkurentni i nove, odnosno buduće resurse, kako bi bili što spremniji za izazove koje pred njih stavlja privreda.


Pogledajte na našem youtube kanalu šta je obeležilo godinu koje je za nama i budite sigurni da ćemo u narednom periodu biti još bolji i još inovativniji.


Srećna Nova 2020!