Povodom statusa Gold Partnera kompanije Dassault Systemes, CADCAM Data poklanja pripremni kurs za CATIA sertifikaciju

Povodom statusa Gold Partnera kompanije Dassault Systemes, CADCAM Data poklanja pripremni kurs za CATIA sertifikaciju

Dassault Systemes u okviru svog edukacionog i sertifikacionog programa poverenje ukazuje samo partnerima koji su svojom stručnošću i kompetencijama dokazali da mogu da odgovore na najzahtevniije projekte. U tom smislu CADCAM Data, kao partner koji već dugi niz godina u okviru svog Obrazovnog centra, obezbeđuje obuke za kompleksna industrijska rešenja iz portfolia Dassault Systemes i ove godine je zvanično ovlašćen za održavanje edukacije i sprovođenje sertifikacionog postupka.

Bitno je naglasiti da je CADCAM Data jedini sertifikovani partner kompanije Dassault Systemes za edukaciju i sertifikaciju za teritoriju Srbije, Crne Gore i Makedonije i članica je CADCAM Grupe koja obezbeđuje edukaciju i sertifikaciju i u ostalim zemljama članicama – Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Povodom statusa GOLD Partnera kompanije Dassault Systemes, CADCAM Data poklanja pripremni kurs za CATIA sertifikaciju - promo ponuda traje do 30.06.2018.


U okviru ovog sertifikacionog programa (eng. Certified Education Partner - CEP) , CADCAM Data Vam omogućava sticanje veština i iskustava za rad sa složenim industrijskim proizvodima i procesima. Kao referenca, u velikoj meri doprinose Vašoj stručnoj biografiji i Vašem boljem pozicioniranju na tržištu rada. Posedovanjem sertifikata o stečenim znanjima koja su potvrđenja programom kompanije Dassault Systemes stičete mogućnost samostalnog konstruisanja, ali i rukovođenja timom ljudi na realizaciji kompleksnih projekata.


U anketi koju je Dassault Systemes svojevremeno sproveo, ispitano je 7000 sertifikovanih inženjera, a rezultati su pokazali:

  • 10% ispitanika je dobilo povećanje plate,
  • 41% ispitanika je izjavilo da je pronašlo bolji posao (73% su studenti),
  • 47% ispitanika je dobilo posebno priznanje od svoje kompanije

Povodom statusa GOLD Partnera kompanije Dassault Systemes, CADCAM Data poklanja pripremni kurs za CATIA sertifikaciju - promo ponuda traje do 30.06.2018.


Partnerski program za edukaciju i obrazovanje (Education Partner Program - EPP) omogućava pristup biblioteci sa velikim brojem podataka za trening i edukaciju. Pristup materijalima potrebnim za obuku, nastavnim planovima i e-Learning bazi obezbeđuje korisnicima sve neophodne uslove za sticanje znanja i veština potrebnim za visokokvalifikovani rad u softverskim rešenjima integrisanih u sklopu platforme 3DEXPERIENCE. Pored materijala, biblioteka stavlja na raspolaganje poslednja tehnička rešenja i tehnologije, kao i stručne predavače koji su zaduženi za obuku i rad u najnovijim softverima.


Nadogradite ili sertifikujte svoje znanje i obogatite svoju radnu biografiju.

Tržište rada je postalo veoma konkurentno, učinite za sebe nešto što će vas izdvojiti.


Kliknite za više informacija o edukaciji i sertifikaciji kompanije CADCAM Data