Predstavljamo najnoviji projekat našeg korisnika, kompanije Jugoimport, pod nazivom Tamnava - Virtuelna realnost, Sajam NVO Partner 25-28 jun, hala IV, štand 4033

Predstavljamo najnoviji projekat našeg korisnika, kompanije Jugoimport, pod nazivom Tamnava - Virtuelna realnost, Sajam NVO Partner 25-28 jun, hala IV, štand 4033

„Partner“ – Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme, održaće se tradicionalno na Beogradskom sajmu u periodu 25-28 juna, uz do sada najveći broj stranih izlagača i nekoliko svetskih premijera proizvoda domaće namenske industrije.
Cilj manifestacije, koja je organizovana u halama I i IV Beogradskog sajma, je predstavljanje naoružanja i vojne opreme „sa svih strana sveta“ – složenih artiljerijskih i raketnih sistema, savremenog streljačkog naoružanja i municije, borbenih oklopnih vozila, elektronske opreme, lakih aviona, novih radara, raznih trenažera, zaštitine balističke opreme, borbenih patrolnih čamaca.
Kako suorganizator događaja kompanija Jugoimport SDPR ove godine obeležava 70 godina rada, u to ime odlučili su da drugog dana za poslovne posetioce sajma održe bojevi prikaz naoružanja u upotrebi i u razvoju na vojnom poligonu Nikinci.

Takođe, veoma važna i neizostavna karika kako u projektovanju i razvoju ovih kompleksnih proizvoda, tako i u digitalnoj transformaciji poslovnih procesa, su namenska industrijska rešenja koja će kompanija CADCAM Data u saradnji sa svojim partnerom, kompanijom Jugoimport SDPR predstaviti svim postojećim i potencijalnim dobavljačima odbrambene industrije.


Ove godine za Sajam naoružanja i vojne opreme Partner 2019, za posetioce smo pripremili puno novosti koje će biti prikazane kroz drugačiju i inovativniju sajamsku prezentaciju i zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da nas posetite i pogledate najnoviji projekat kompanije Jugoimport SDPR, pod nazivom Tamnava, koja će po prvi put biti prikazana na našem štandu i to putem opreme za projektovanje virtuelne realnosti. Tamnava je najnoviji projekat Jugoimporta, još uvek u konceptualnoj fazi i kao dugogodišnji partner kompanije Jugoimport SDPR, CADCAM Data ima tu privilegiju da javnost prvi put upozna sa ovim vojnim vozilom, projektovanim na našem softverskom rešenju CATIA. Maksimalno realan virtuelni prikaz omogućen je aplikacijama platforme 3DEXPERIENCE, pre svega najnovijom verzijom softvera CATIA na pomenutoj platformi i vrhunskim softverskim rešenjem za high quality rendering i virtuelizaciju proizvoda, a to je 3DEXCITE Deltagen.


Najava za sajam Partner 2019 CADCAM DATA

Na Sajmu Partner 2019, na štandu 4033 u hali IV

možete da budete u interakciji sa 3D modelom Tamnave u razmeri 1:1


Virtuelna realnost (VR) je termin koji se koristi za računarski generisana 3D okruženja koja omogućavaju korisniku da pristupi i bude u interakciji sa virtuelnim 3D objektima.

Pojedinačna integracija sa softverskim rešenjima poput CATIA ili DELMIA ili implementacija sa sveobuhvatnom poslovnom platformom 3DEXPERIENCE, donose potpuno novi nivo iskustva i omogućavaju potpuno upravljanje modelima i interakciju sa njima u virtuelnom modu, što rezultuje boljim razumevanjem proizvoda i ostavlja mogućnost maksimalnog unapređenja.


CADCAM Data na Sajmu naoružanja Partner 2019 Tamnava

Takođe, pripremili smo intervjue sa našim korisnicima, gde od čelnih ljudi sektora za razvoj možete da čujete kako funkcioniše u praksi primena sofverskih rešenja kompanije Dassault Systemes, čiji smo zvanični zastupnik za teritotiju Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Od Rukovodioca za razvoj i Izvršnog direktora kompanije Prvi partizan imaćete priliku da čujete kako je kompanija odlučila da uz našu pomoć, krene u proces digitalne transformacije poslovnih procesa i time ostane konkurentna, kako u regionu tako i u svetu. Od inženjera, iz prve ruke, čućete kakve promene transformacija donosi u svakodnednom radu i kako ih pojednostavljuje.

Rukovodilac sektora za razvoj kompanije Utva, Aleksandar Petrović, upoznaće vas sa procesom projektovanja i nastanka najnovijeg Utvinog niskokrilca Sova i zajedno sa svojim inženjerima, ispričati više o korišćenju softverskog rešenja CATIA u ovom procesu.


Na Sajmu Partner 2019, na štandu 4033 u hali IV

možete da budete u interakciji sa 3D modelom Tamnave u razmeri 1:1


Kompanija CADCAM Data u saradnji sa Jugoimport SDPR Vas poziva da 27. juna, sa početkom u 13 h, prisustvujete predavanju u sali za prezentacije u parteru hale IV, gde će Vam Rukovodilac sektora za razvoj kompanije Jugoimport, Milan Furtula, prezentovati temu „Digitalna transformacija poslovnih procesa kompanije Jugoimport SDPR“


Ukoliko želite da se konsultujete sa našim timom, ili saznate više o našim softverskim rešenjima CATIAENOVIADELMIASIMULIA, ili platformi 3DEXPERIENCE, pozivamo vas da nas posetite, biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo.


Sajamska manifestacija traje od 25. do 28. juna, na Beogradskom sajmu. Dobro došli u halu 4, na štand 4033.


Napomena: Sajam će za građanstvo biti otvoren 28. juna od 10 do 19 časova. Više informacija o Sajmu Partner, možete pronaći na zvaničnoj prezentaciji Ministarstva odbrane Republike Srbije.

CADCAM Data na Sajmu naoružanja Partner 2019 Tamnava