Procter & Gamble na platformi 3DEXPERIENCE

Procter & Gamble na platformi 3DEXPERIENCE
Veliki svetski proizvođač robe široke potrošnje, Procter & Gamble izabrao je 3DEXPERIENCE platformu kako bi unapredio saradnju 18.000 zaposlenih koji upravljaju sa 10 kategorija proizvoda, 65 brendova u 80 zemalja.
Primena industrijskih rešenja "Perfect Product" i "Perfect Package" ubrzaće razvoj, kao i pospešiti dizajniranje ambalaže proizvoda i u zbiru olakšati upravljanje podacima.
Industrijska rešenja koja se temelje na 3DEXPERIENCE platformi obuhvataju odeljenje istraživanja i razvoja, nabave kao i druge sektore koji direktno i indirektno učestvuju u dizajnu i razvoju proizvoda. Zbog kratkog životnog ciklusa proizvoda, varijabilnih troškova sirovina, promena u zahtevima potrošača i vrlo varijabilne potražnje za proizvodima prelazak na 3DEXPERIENCE platformu znači lakše i brže inoviranje te upravljanje promenama. Zahvaljujući interaktivnom kolaborativnom okruženju procesi se mogu lakše razraditi, a podaci o projektima se mogu lakše pratiti, deliti i ponovno koristiti. 
"Odluka da nadogradimo postojeće PLM rešenje prelaskom na 3DEXPERIENCE platformu deo je našeg puta ka digitalizaciji poslovanja kroz digitalnu transformaciju poslovnih procesa.", izjavio je Jean-Louis Hospitel, IT direktor Procter & Gamble.
Implementacija industrijskih rešenja "Perfect Product" i "Perfect Package" olakšava pretraživanje podataka, svaki zaposleni ima pristup podacima koji su za njega relevantni što ukupno pojednostavljuje procese i štedi vreme. Pročitajte više i o drugim prednostima 3DEXPERIENCE platforme.