Razvoj proizvoda uz softverska rešenja koja oblikuju budućnost

Razvoj proizvoda uz softverska rešenja koja oblikuju budućnost

3DEXPERIENCE je sveobuhvatna poslovna platforma koja povezuje inženjere, projektante, dizajnere, menadžere, marketing, prodaju i druge sektore i lokacije u integrisano okruženje i predstavlja jedno od najmodernijih softverskih rešenja koja se koriste u razvojno-proizvodnim procesima.

Pozivamo Vas da prisustvujete Regionalnom skupu pod nazivom „Razvoj proizvoda uz softverska rešenja koja oblikuju budućnost“, u organizaciji kompanije CADCAM Data i Dassault Systèmes.

Skup će biti održan u Nišu, 24.10.2018. sa početkom u 10:00h.


Robot Poppy


Ideja, koja stoji iza projekta naše kompanije, je da se predstave poslovne mogućnosti 3DEXPERIENCE platforme na polju projektovanja, simulacije i brojnih drugih opcija, koje im stoje na raspolaganju uz pomoć CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA softverskog rešenja, a koja kasnije kompanije mogu primeniti u svom poslovanju. Regionalnom skupu prisustvovaće, profesori Univerziteta u Nišu, predstavnici i predavači iz kompanije Dassault Systemes, predstavnici regionalnih medijskih kuća i gosti.


Teme skupa su:

• Digitalizacija razvojno-proizvodnih procesa;
• Sistemsko inženjerstvo: spoj projektovanja, mehatronike, virtuelne simulacije i 3D štampe na primeru humanoidnog robota Poppy;
• Efikasno planiranje, simulacija, organizacija i optimizacija proizvodnje sa ciljem ispunjenja rokova, cene i eliminisanja gubitaka;
• Kako je Utvin niskokrilac „Sova“ dočekao svoj prvi let?
• Primena softverskih rešenja u biomedicinskom inženjeringu;
• Modeliranje geometrije i simulacija mehaničkog ponašanja putničkih pneumatika


Dođite da u neformalnoj atmosferi uz degustaciju vina i ručak saznate više o softverskim rešenjima koja vam mogu pomoći da bolje planirate, organizujete i optimizujete svoje resurse i proizvodnju, unapredite svoje razvojno-proizvodne procese i razmenite iskustva sa našim inženjerima.


Detaljan raspored i prijava na događaj