SIMULIA Regionalni susret korisnika

SIMULIA Regionalni susret korisnika

Ova višegodišnja tradicija u okviru SIMULIA zajednice obezbeđuje neprocenjivu platformu za industriju i akademsku zajednicu, koja povezuje i uči nas kako najnovija tehnologija simulacije i metode mogu ubrzati i unaprediti razvoj proizvoda. Ovaj susret podstiče korisnike da podele svoje znanje i iskustvo o metodama unapređenja i tehnologiji za analizu konačnih elemenata, multi-fiziku, automatizaciju procesa, optimizaciju dizajna i upravljanje simulacijom.
Pridružite nam se u Milanu 14. i 15. Novembra 2016. Upoznajte i poslušajte SIMULIA rukovodstvo, pratite prezentacije korisnika i pogledajte SIMULIA Aplikativne inženjere koji će demonstrirati nove simulacione procese rada.

Glavne teme susreta:

• SIMULIA najnovije informacije
• 3DEXPERIENCE praktične radionice
• SIMULIA Portfolio najnovije informacije


Registrujte se


Autori se pozivaju da iskoriste jedinstvenu priliku i da do 15.10.2016 godine, dostave svoje studije o korišćenju SIMULIA proizvoda, uključujući Abaqus FEA, Isight, Tosca, fe-safe i Simpack. Apstrakt, kao sažetak prijave treba da sadrži do 250 reči. Razmatranje će se zasnivati na tehničkoj vrednosti i sveobuhvatnom, kvalitetu.

Apstrakt je potrebno dostaviti na email adresu roberto.vitali@3ds.com do 15.10.2016. godine.