Uprkos vandrednim okolnostima posao mora da se nastavi - rešenje za remote timski rad on Cloud

Uprkos vandrednim okolnostima posao mora da se nastavi - rešenje za remote timski rad on Cloud

Isprobajte moć onoga što danas nudi 3DEXPERIENCE platforma na oblaku i obezbedite kontinuitet poslovanja.

Današnje međunarodno poslovno okruženje mogu da remete politički, ekološki i zdravstvenih potresi. Mi shvatamo da ovi poremećaji u poslovanju zahtevaju brzu reakciju i da mogu da imaju dugoročne posledice na poslovne rezultate i način kako će ljudi raditi u budućnosti.

Mi u kompaniji  CADCAM data želimo da pomognemo vama i vašim zaposlenima, da reagujete i predvidite sve ove situacije. Sa kolaborativnom platformom baziranom na oblaku vaš tim može da nastavi rad na tekućim projektima, razvije svoju kreativnost i stvori nove vrednosti radeći od kuće ili sa nekog drugog udaljenog mesta.   


Vaš posao može da se odvija nesmetano i kada je vaš tim dislociran

Investiranje u današnje agilne načine za rad na daljinu je presudno da biste zadržali konkurentnost i tržišnu poziciju. Kompanije ne mogu da dozvole da se posao prekida zbog softvera na desktop računarima.

Čak i kada radite na daljinu, vi i vaš tim možete da nastavite projektovanje, simulacije, kolaboraciju i dizajn proizvoda u jedinstvenom okruženju. Koristeći samo pristup internetu i 3DEXPERIENCE platformu na oblaku, vi širite vaše poslovanje na virtualno okruženje – jednostavno razmenjujete informacije, upravljate projektima i negujete zajedništvo bez obzira gde se članovi vašeg tima nalaze. Rad na sigurnom javnom oblaku znači da nema  IT infrastrukture o kojoj treba da brinete, nema podešavanja i nije vam potreban VPN!



Mi možemo da obezbedimo kontinuitet vašeg poslovanja. Naša platforma za kolaboraciju omogućava vam da:

  • Transformišete podatke koji se nalaze u staroj formi u sadržaj na oblaku sa kojim se može raditi zajedničkim i kolaborativnim aktivnostima

  • Radite bilo kada, sa bilo kog mesta, na bilo kom uređaju, sa aplikacijama koje su na internetu

  • Obogatite vaše profesionalno dostignuće kroz sveobuhvatno on-line obrazovno iskustvo

  • Redizajnirajte svet oko sebe sa 3D Design i Simulation rešenjima koja su najbolja u svojoj klasi

  • Pripremite se za povratak na novi-ustaljeni način poslovanja


Vaš uspeh je i naš uspeh

Kroz naše partnerstvo garantujemo vam visoki nivo podrške u suočavanju sa izazovima i pomažemo vam da se prilagodite na novi način rada, saradnje i inovacija. Zahvaljujući posvećenosti tehničke podrške, koja vam je raspoloživa 24/7 i savetima stručnjaka i eksperata možete u potpunosti da iskoristite mogućnosti 3DEXPERIENCE platforme i njenih aplikacija.
Spremni ste da unesete novine u vaše poslovanje? 
Sarađujte sa svim bitnim akterima u kreiranju, dizajnu i proizvodnji, bilo kada i bilo gde koristeći CATIA, SIMULIA, ENOVIA i DELMIA programe na kompjuteru, tabletu ili čak i mobilnom telefonu.

Kontaktirajte CADCAM Data tim za više informacija