MyCADCAM Portal - FAQs

1. Šta je MyCADCAM Portal i kome je namenjen?
MyCADCAM Portal je portal koji je namenjen korisnicima naših programskih rešenja. Na Portalu možete videti sve svoje aktivne licence i programe, pristupiti FTP serveru i saznati odgovore na najčešća pitanja u vezi sa instalacijama i preduslovima korišćenja naših rešenja. Na portalu ćemo objavljivati i Tips & tricks kako bismo Vam olakšali svakodnevni rad u našim programskim rešenjima.
Na FTP serveru možete pronaći poslednje instalacije naših programskih rešenja, hot fixeve, service pack verzije i uputstva za instalacije. Takođe, putem FTP servera možemo razmenjivati datoteke koje nisu dostupne svim korisnicima FTP servera.

2. Kako dobiti pristupne podatke za MyCADCAM Portal?
Pristupne podatke za MyCADCAM Portal možete zahtevati tako što ćete ispuniti registracionu formu dostupnu na ovom linku. Nakon što primimo Vašu registraciju aktiviraćemo Vaš korisnički nalog.

3. Koja je procedura u slučaju da zaboravim pristupne podatke za MyCADCAM portal?
U slučaju da zaboravite pristupne podatke za MyCADCAM Portal potrebno je da kliknete na “Forgot Password?” i upišete svoju email adresu na koju ćemo Vam poslati privremenu lozinku. Nakon što se ulogujete na Portal potrebno je da kliknete na tab “Lozinka” i da promenite svoju privremenu lozinku.

4. Kako mogu da promenim lozinku za pristup MyCADCAM portalu?
Svoju lozinku možete da promente na tabu “Lozinka”, nakon što se ulogujete na Portal.

5. Želim da podelim pristup MyCADCAM Portalu sa kolegama, koje je najbolje rešenje?
Najbolje je da Vaš kolega kreira svoj korisnični nalog putem registracione forme koja se nalazi na ovom linku

6. Postoje li Uslovi korišćenja MyCADCAM Portala?
Da, postoje i potrebno je da ih pročitate i prihvatite prilikom kreiranja korisničkog naloga. Uslove korišćenja možete pročitati ovde.