O nama

Dragana Kecić

Generalni direktor, Srbija

Phone: +381 11 3962 631

Mobile: +381 65 3055 767

Email: info.rs@cadcam-group.eu

Location: Sanska 32, 11010 Belgrade, Serbia

Danas CADCAM Grupa s firmama u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini ima 65 visoko kvalifikovanih zaposlenih i posluje u više od 10 zemalja u EU. Ponuda firme pokriva širok spektar softvera za Product Lifecycle Management (PLM), mehanički i elektronski dizajn, kolaboraciju između dizajnerskih disciplina, inženjerske usluge i IT infrastrukturu.

Godine 1995. CADCAM Design Centar postao je IBM Business Partner za prodaju IBM hardvera i takođe softvera za mašinsko projektovanje razvijeno od strane francuske firme Dassault Systemes sa sedištem u Parizu, transformisalo se tokom sledeće dve decenije u rastućeg lidera za pružanje PLM i inženjering rešenja za elektronsko- mehanički razvoj proizvoda.

U 2001. godini CADCAM Design Centar osnovao je podružnicu u Sloveniji pod nazivom CADCAM LAB i krenuo u PLM posao zajedno sa IBM-om i Dassault Systemes-om. CADCAM je započeo sa podrškom kupcima u Sloveniji i Hrvatskoj u njihovom poslovnom rastu. Kao pružalac PLM rešenja i partner klijentima CADCAM Grupa postaje vodeća firma za PLM rešenja u jugoistočnoj Evropi.

Godine 2003. osnovana je firma CADCAM DATA u Beogradu u Srbiji, a već tri godine kasnije 2007. firma je bila u mogućnosti da proširi svoju brigu za korisnike i za područje Bosne i Hercegovine sa sedištem u Sarajevu. Četiri firme iz različitih zemalja ujedinjuju se pod nazivom CADCAM Grupa koja postaje krovna organizacija od 2012. godine.

Pod okriljem CADCAM Grupe još su dve discipline zaživele u to vreme. Inženjerske usluge za projektovanje, izgradnju i obrazovanje, razvoj softvera za kolaboraciju i integraciju PLM rešenja na postojećim poslovnim procesima i infrastrukturi korisnika.

Godine 2007. započeo je razvoj MECODES-a, rešenja za mehatroničku kolaboraciju dizajna, a kojim se integrišu ECAD i MCAD domeni za integraciju procesa i kolaboraciju između timova.


CADCAM Grupa pruža rešenja (konsalting, softver i usluge) za PLM, a njen je karakter dodatno oblikovan i definisan od strane industrije i kupaca tokom vremena. Podrška CADCAM Grupe kupcima uključuje stručnost njenih zaposlenih čime se kontinuirano pomaže firmama u regiji u njihovom rastu, efikasnom razvoju proizvoda, konkurentnosti i uspehu. 

Partneri

U sve složenijem i brzom industrijskom okruženju, partnerstva su neophodna kako bi se održali u vremenu tehnoloških promena.
Ponosni smo što smo partneri vodećih svetskih firmi, a sve kako bi našim klijentima osigurali najveću konkurentnu prednost.

ds caa software development partner logo

pcschematic logo
cenit logo

Dassault Systemes solution partner 
CATIA solution partner logo 
SIMULIA solution & certified partner 
ENOVIA solution partner 
DELMIA solution partner
Dassault CAA software partner logo

Logo - ovlašteni Dassault edukacijski partner Hrvatska
Certification center badge

Rimac automobili - logoKončar d&st logo
Končer električna vozila logo
Kralj metala alati logo

Infosys logoEZ inženjering logo
Lipik glas logo
Multinorm logo
Nexus logo

BUCK logo


OD KOLUBARA logo
GOMMA LINE logo


GAZPROM logoEUROZEIT logo

EUROZEIT logo
Cooper StandardInstitut GošaKonelekLe BelierNorma GroupRobert BoschStore EnergyTekniaVTIPrvi partizanUtvaZastava oružjeINGENIEURSCHMIEDETool and die engineering
HIP-Petrohemija
Pipistrel logo

Geberit logo
Talum logo

Emo logo

LTH logo

Kovinoplastika logo
SG automotive logo
Unior logo
Siliko logotipVolkswagen
EZ logo
BHTelecom logo
Prevent logo
BEGroup logo
CORE logo
ORAO log
MannHummel logo
Bekto logo
Webo bosnia logo
Kosim engineering logo
Establish logo
Smed engineering logo
Jaksche logo
VIS logo
ServitecBalkan logo
InterEngsInnovatiov logo
JAW logo
Pobjeda logo
MAG-MAL logo
IForm logo
TSA Bosnia logo