PLM rešenja

Za firme koje se bave razvojem proizvoda i proizvodnje, PLM je strateški poslovni pristup koji omogućava poslovanje sa vrlo efikasnim upravljanjem podacima o proizvodu kroz ceo životni ciklus proizvoda. 

Product Lifecycle Management (PLM) i automobilska industrija se često istovremeno pominju zajedno sa potrebnom integracijom između odeljenja i generisanjem podataka unutar firme, pretragom i kontrolom informacija i upravljanjem povećanom složenošću u razvoju proizvoda. Izvesno, kolevka PLM i CAD nije pronađena u automobilskoj industriji, već u vazduhoplovnoj industriji (Dassault Aviation and McDonnell Douglas). Međutim, proizvođači automobila, zbog svoje snage inovacije i dubine primene odgovarajućeg CAD/CAM/CAE/PDM sistema za projektovanje, razvoj proizvoda i upravljanje podacima, su jednostavno mera vrednosti.Kod finalista i njihovih dobavljača u automobilskoj industriji susrećemo PLM infrastrukturu koja omogućava veoma blisku povezanost razvoja i proizvodnje jer odgovarajuća automatizacija i integracija podataka značajno povećava produktivnost članova individualnih disciplina.

Automobilska  Vazduhoplovna Industrijska oprema Energetika Brodogradnja Elektronika   
Naš tim stručnjaka će raditi sa vama kako bi definisali odgovarajuće rešenje koje će zadovoljiti vaše poslovne potrebe.
To uključuje pregled vaših postojećih procesa i definiciju kako će vaša firma raditi s PLM rešenjem.

 Sem toga, nudimo instalaciju, obuku i tehničku podršku. Naš cilj je maksimiziranje povrata ulaganja u najkraćem mogućem roku.
10923495-project-planning.jpg

Proizvodi za 3D projektovanje, projektovanje elektronike, analizu i simulacije, PDM i proizvodnju, gradivni su blokovi za sprovođenje PLM-a. Sarađujući sa firmama Dassault Systemes i Mentor Graphics isporučujemo vodeće svetske aplikacije. Naše rešenje Mecodes nudi vam mehaničko-elektronsku integraciju.

POGLEDAJTE SVE NAŠE PROIZVODE


Preuzmite kontrolu nad vašom karijerom u kontinuirano konkurentnom okruženju radne snage

Dassault Systemes

CADCAM DATA, članica CADCAM Grupe, je autorizovan Dassault Systemes partner za obuke u Srbiji. Nudimo zvanični Dassault Systemes program prilagođen Vašim potrebama. Obuka se odvija ili u prostorijama kupca ili u našem prostoru za obuku u Beogradu. Nudimo obuku za osnovne module za 3D modeliranje, napredne obuke za površinsko modeliranje, obuke za module za kinematiku i FEM analizu, NC proizvodnju, itd.
Za specifične obuke proizvoda kompanije Dassault Systemes, kliknite ovde.

Mentor Graphics

CADCAM Grupa je sertifikovan Mentor Graphics trening partner u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Obuka se odvija ili u prostorijama kupca ili u našem prostoru za obuku u Beogradu, Ljubljani, Sarajevu i Zagrebu.
Za specifične kurseve za Mentor Graphics proizvode, kliknite ovde.

MECODES

CADCAM Grupa pruža obuku za MECODES širom Evrope. Obuka se odvija ili u prostorijama kupca ili u našem prostoru za obuku u Beogradu, Ljubljani, Sarajevu i Zagrebu.
Za specifične kurseve za MECODES. Za detalje kliknite ovde.
14469183-group-of-students-in-class-paying-attention-to-the-teacher.jpg
Okruženje svakog pojedinačnog kupca se razlikuje. Naš predani tim čine inženjeri koji se mogu prilagoditi pojedinačnoj implementaciji kako bi se povećala efikasnost razvoja vaših proizvoda i proizvodnih procesa. To može da uključuje okruženja prilagođena razvoju softvera na postojećim sistemima, NC postprocesorima, ugradnju vašeg know-how-a i mnogo više.

21603733-science-futuristic-retro-high-computer-technology-business-background.jpg

plm2go logo


PLM2GO
je pre-definisana konfiguracija, koja uključuje Dassault Systemes 3DEXPERIENCE programski paket, opremu i usluge uvođenja po fiksnoj ceni. Pročitajte više.

Osnovna svrha ovakve konfiguracije je da omogući korisniku brzi povrat uloženog uz smanjeni rizik.

PLM2GO omogućuje korisniku upotrebu osnovnih PLM komponenti, koje omogućuju sledljivost dokumentacije i promena, praćenje prava pristupa dokumentaciji, bolju komunikaciju između svih učesnika u procesu (uključujući i dobavljače) te pripremu za povezivanje s ERP sistemom ukoliko je taj već u upotrebi ili će tek biti.


Prevedemo li to u funkcionalnosti, PLM omogućuje:

  • upravljanje podacima o proizvodu, uključujući i CAD podatke
  • upravljanje sastavnicama
  • upravljanje promenama
  • upravljanje projektima

Sa implementacijom PLM2GO firme će se uveriti da uvođenje 3DEXPERIENCE PLM rešenja nije zahtevno, skupo i dugotrajno. Osim toga, PLM2GO je konfiguracija posebno osmišljena za manje grupe korisnika (5 do 20) i za osnovne PLM funkcionalnosti, ali sa mogućnošću proširivanja na veliki broj korisnika (čak i više hiljada) i/ili uvođenja dodatnih PLM funkcionalnosti.
PLM2GO doprinosi povećanju konkurentnosti preduzeća povećanjem produktivnosti i skraćivanjem vremena izlaska proizvoda na tržište.