3DEXPERIENCE ENOVIA

ENOVIA_logo


ENOVIA vam omogućava da planirate sopstvenu definiciju uspeha. ENOVIA otvara novu paletu mogućnosti za uspešno isporučivanje transformacionih proizvoda i poslovnih inovacija koje stvaraju fantastična iskustva za vaše potrošače

ENOVIA R2019x nudi klijentima svih veličina ubedljive razloge za usvajanje platforme 3DEXPERIENCE kompanije Dassault Systemes. 

PLM kolaborativni servisi omogućavaju promptan pristup 3DEXPERIENCE platformi. CATIA V5 pruža projektantima kompletan pristup 3DEXPERIENCE aplikacijama iz sopstvenog/izvornog CAD okruženja. Brzo otkrijte, shvatite i rešavajte probleme sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku pomoću novih aplikacija za 3D Review i Issue Management. Značajno umanjite složenost i vreme razvoja proizvoda koristeći jedinstvenu, zajedničku,  model-based definiciju proizvoda uz pomoć funkcionalnosti Product Relase Engineer. Rola Software Engineer omogućava da se maksimalno uveća koordinacija i saradnja između funkcionalnih timova. Intuitivna i jednostavna za upotrebu, ova rola optimizuje ključne prekretnice kako bi se osiguralo uspešno planiranje, puštanje u promet i isporuka. Organizator projekata [Project Planner] koristi moćnu knowledge-based platformu 3DEXPERIENCE radi planiranja aktivnosti između pojedinaca i timova za pokretanje inovacija na zajednički i kolaborativni način.


Portfolio 3DEXPERIENCE paketa ENOVIA ima preko 50 rola omogućenih u sklopu funkcionalnosti za Intelligent Business & Modeling Planning, Intelligent Product Configurations i Quality and Compliance Management.


Na desnoj strani je više informacija o proizvodu, video materijal sa novim opcijama proizvoda i dokument za preuzimanje koji detaljno opisuje funkcionalnosti samog proizvoda. Sve što treba da uradite je da popunite kontakt formu


Popunite kontakt formu desno

Popunite kontakt formu i prijavite se za promo ponudu