3DEXPERIENCE on Cloud

3DEXPERIENCE on Cloud

Poslovanje u „oblaku“ transformiše način upotrebe i troškove softvera za projektovanje. Ne postoji više potreba za ulaganjem u fizički prisutan hardver i troškove instalacije i administracije. Zamislite da implementacija rešenja za inovaciju proizvoda može da se uradi u svega par klikova mišem i da vam je alat za projektovanje dostupan 24 sata, sedam dana u nedelji, sa bilo koje lokacije.


Proverite da li je Vaš računar kompatibilan sa on 3DEXPERIENCE on Cloud


U vremenu kada kompleksnost poslovanja raste i kada su iskustva najvažnija, sve više kompanija je u potrazi za jedinstvenom poslovnom platformom koja stvara inovativna iskustva i obuhvata ceo proces stvaranja proizvoda. Zato je krucijalno obezbediti kompanijama funkcionalne alate koji ujedno stvaraju dodatnu vrednost i pojednostavljuju projektne zadatke.

Unapredite svoje projekte putem vodeće svetske platforme za projektovanje, koja je pomerila granice u 3D projektovanju. Sada, ne samo da možete nesmetano da isprojektujete sve svoje ideje, već niz alata za kolaboraciju čini da vaše poslovanje bude uvek i svuda sa vama. Vaše je samo da imate ideju koju želite da realizujete, a Dassault Systemes brine o sistemu i vašim podacima.

3DEXPERIENCE je sveobuhvatna poslovna platforma koja objedinjuje razne brendove i rešenja kompanije Dassault Systemes - CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA, DYMOLA, ICEM, EXALEAD, NETVIBES u jedinstveno rešenje preko doslednog koncepta korisnika i integrisanog modela podataka o proizvodu. Omogućava integraciju svih procesa i podataka tokom celog životnog ciklusa proizvoda u informaciono okruženje sa precizno definisanim ulogama i ovlašćenjima korisnika, aplikacije za 3D konstruisanje, modelovanje i simulacije, kao i aplikacije za inteligentno upravljanje podacima tj. pretraživanje i sistematizaciju podataka. Povezuje projektante, inženjere, menadžere, različite sektore i lokacije u integrisano preduzeće, omogućavajući stvaranje više od proizvoda, a to su ISKUSTVA (EXPERIENCE) za kupce ili potrošače.

Sa jedinstvenim interfejsom lakim za korišćenje, 3DEXPERIENCE rešenja za industrije bazirana su na 3D dizajnu, analizi, simulacijama i inteligenciji programskih rešenja. Dostupna su u dve verzije: na opremi kod korisnika (eng. On premise) i na udaljenoj serverskoj infrastrukturi (eng. On Cloud).

Sva rešenja koja su dostupna na „tehnologiji u oblaku“  imaju obezbeđen siguran pristup i skladište za podatke. Mehanizmi zaštite koji stoje iza vaših podataka su na najvišem nivou i u skladu sa najnovijim standardima.


Funkcionalnosti 3DEXPERIENCE platforme on Cloud


Postupak instalacije 3DEXPERIENCE on Cloud

Kako se sve odvija „onlajn“, od trenutka kada kreirate porudžbinu, primite inicijalni e-mail sa potrebnim uputstvima i započnete postupak instalacije, operativni ste za 5 do 20 minuta.

Postupak instalacije


Bilo da se radi o lokalnim ili web aplikacijama, sve su prisutne i koriste licence koje se nalaze u oblaku (cloud), gde se čuvaju podaci, kako za desktop, tako i za web orijentisane aplikacije.

Laka primena


Minimum tehničkih preduslova

Kako se komunikacija sa „oblakom“ vrši onlajn, neophodan vam je stalan pristup internetu za nesmetan pristup vašim podacima. Sve što je isprojektovano se konstantno otprema na server, gde se podaci skladište, kako bi vam kasnije bili uvek dostupni. U tom smislu, kako potrebno je da obezbedite „download“ i „upload“ brzinu od po najmanje 2 MB/sec, što je u današnje vreme, deo većine standadnih internet paketa. Takođe, rezultati ping testa, ne bi trebalo da prelaze 120 mili sekundi. Navedene brojke možete u svakom trenutku proveriti na nekom od sajtova koji su namenjeni testiranju brzine internet konekcije.

Rezultati test brzine internetske veze

Rezultati testa brzine internet veze na web stranici: www.speedtest.net


Kako su podaci zaštićeni?

Vaši podaci su bezbedniji nego što možete da zamislite. Mehanizmi zaštite su na veoma visokom nivou i podaci su bezbedniji nego na većini servera, gde se čuvaju lokalno. Postoji tri nivoa zaštite, koji se primenjuju u skladu sa najnovijim bezbedonosnim standardima. Dassault Systemes u svakom trenutku garantuje za bezbednost vaših podataka i omogućava vam da uradite backup i preuzmete ih u bilo kom trenutku.


Zašto 3DEXPERIENCE on Cloud?

Zašto 3DEXPERIENCE

 


Mi znamo koliko je važno da se prava pitanja postavljaju pravim osobama,da se razume sadašnjost i upravlja budućnošću. Mi smo vaš partner u ostvarenju dosad nezamislivog.
Za više informacija kontaktirajte stručni tim CADCAM Data