CAT3DX

CAT3DX

CATIA PLM Express je programsko rešenje koje malim, srednjim i velikim kompanijama olakšava projektovanje i unapređenje poslovanja putem PLM-a (eng. Product Lifecycle Management) u skladu sa industrijskim standardima, prilagođeno potrebama svakog radnog mesta, bez obzira o kojoj industrijskoj grani se radi.


Jednostavno i brzo možete odabrati CATIA konfiguracije koje vam trebaju, implementirati rešenje u kratkom vremenskom intervalu i poboljšati odnos dobijenog i uloženog, i na taj način izbeći uobičajnu praksu da CATIA module kupujete pojedinačno.

Sve to omogućava CATIA PLM Express jer sadrži pakete i konfiguracije prilagođene industrijskoj grani i prirodi posla. Prilagođena za svakodnevne poslove i projektovana za rešavanje specifičnih poslovnih problema i organizacionih potreba, CATIA V5 PLM Express pruža niz mogućnosti i prednosti Vašoj organizaciji.

Sve CATIA PLM Express konfiguracije bazirane su na osnovnim CAT3DX modulima koji se koriste za kreiranje površina, formiranje sklopova, izradu tehničke dokumentacije, uz mogućnost očitavanja STEP formata za lakšu razmenu podataka.


CAT3DX konfiguracija  se  sastoji  iz sledećih modula:


U odnosu  na  CATIA V5  konfiguracije, CAT3DX sadrži sledeće dodatne  funkcionalnosti:

CD1 - Instant Collaborative Design 1
KT1 - Product Knowledge Template 1
WS1 - Wireframe & Surface 1
CNV - ENOVIA V6 Collaborative Innovation
PCS - ENOVIA V6 Collaborative Sharing
ST1 - STEP Core Interface 1


Zatražite ponudu