CATIA V6

CATIA V6

Virtuelni proizvod

Osigurajte uspeh proizvoda pomoću CATIA mogućnosti za virtuelni dizajn
Hiljade kompanija u više industrija u svetu su iskoristile mogućnosti CATIA virtualnog dizajna kako bi osigurale uspeh svojih proizvoda.
Danas je CATIA vodeće svetsko rešenje za razvoj proizvoda i inovacija koje se uspešno koriste u firmama svih veličina, od malih i srednjih preduzeća do velikih OEM i lanaca njihovih dobavljača.
CATIA stavlja 3D kolaborativne inovacije u srž preduzeća i pomaže kompanijama da ubrzaju svoju transformaciju prema potpunom PLM pristupu.


V6 PLM Express

Globalizacija. Povećanje složenosti proizvoda i lanca snabdevanja. Potrebna je nova strategija da bi se uspelo na današnjem konkurentnom tržištu. Product Life Cycle Management/upravljanje životnim ciklusom proizvoda (PLM) je dokazana strategija za izuzetan uspeh na zahtevnim tržištima.


Napredne kompanije širom sveta potvrđuju doprinos PLM-a za svoju inovativnost i uspešnost. Zahvaljujući skalabilnoj arhitekturi utemeljenoj na webu, V6 PLM Express otvara vrednosti DS PLM naprednim malim i srednjim preduzećima koja žele ojačati svoje konkurentne prednosti.

Već spremna rešenja dodatno pojačavaju jake strane naših brendova (CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA i CATIA Composer) kako bi se osigurali inovativni procesi koji omogućuju brzu implementaciju, lakoću upotrebe, sposobnost rasta i niske ukupne troškove vlasništva.